Forumet - Hjälp, antar jag

Hjälp, antar jag

378 1 6

Hej, jag är en tjej vid 17 år. Jag märker på min pojkvän att han är sugen på att börja livet och göra vissa saker men det jag behöver hjälp med är att... Om han frågar, vad ska jag göra då? Vad ska jag fråga? Eller ska jag helt plöstligt när han går på toa eller något liknande bara klä av mig kläderna och lägga mig i sängen? Känns konstigt. Självklart vill jag också ha sex som väldigt många andra.. Men hur ska man börja liksom? 

Spana också in:


Homer : Hej, jag är en tjej vid 17 år. Jag märker på min pojkvän att han är sugen på att börja livet och göra vissa saker men det jag behöver hjälp med är att... Om han frågar, vad ska jag göra då? Vad ska jag fråga? Eller ska jag helt plöstligt när han går på toa eller något liknande bara klä av mig kläderna och lägga mig i sängen? Känns konstigt. Självklart vill jag också ha sex som väldigt många andra.. Men hur ska man börja liksom? 

Hej!

Jag tycker att du ska känna efter om det känns rätt för dig. Ni kanske borde börja prata om sex lite, vad som intresserar er båda, vad du skulle tycka vara mysigt och vad han skulle tycka vara mysigt. Dom flesta "mjuknar" upp när man vågat prata om sex tillsammans med sin partner.

Testa det, sen kan ni kanske börja mysa som andra skrivit tidigare. Känn efter vad du känner för stunden, om det känns rätt och bra för dig. Om det känns rätt och bra för dig, se efter om det känns rätt och bra för din partner för stunden också.
Man ska inte vara ett om saken, utan det är er två det handlar om!

Lycka till! Glad