Forumet - Hjälp att våga!

Hjälp att våga!

226 0 23

Spana också in:

Som

Köffein:

Angeliqwrwe


sa så är det alltid bra att utmana dig själv. Fråga dina föräldrar om de skulle kunna komma och hämta dig om du känner att du inte vill vara kvar. (du behöver ju bara säga till klasskompisarna att du mår illa lr ngt då)
Om du har sådana föräldrar dvs.
Bara att strunta i det helt istället för att sitta och oroa dig över att snacka med läraren. Det man inte vill göra ska man ge tusan i helt enkelt.

Läraren kommer säkerligen bara vara persistent och försöka övertala dig att följa med ändå. Sitt hemma och dra en kall bärs, spela dataspel och softa istället. Du behöver inte tacka mig [cool]
Så var jag i min förra skola... believe us det blir säkert så mycket bättre om du följer med. Du kommer inte lära känna någon genom att undvika dem. Men jag förstår den härliga känslan när man ligger i sin säng på morgonen och tänker på klasskamraterna som redan varit uppe i flera timmar [y]
Anyway, antingen berättar du om dina problem och är ärlig. Att maila läraren är också ett alternativ. Eller så blir du "sjuk" helt enkelt.
Jag tycker också du borde åka med. För annars kommer du troligtvis hamna väldigt utanför, eftersom du redan nu inte känner någon så bra.

Om du är för feg för att prata med din lärare face to face är det väl bara att du mejlar, ringer eller ber dina föräldrar göra det. Men bäst hade nog varit om du sa det till läraren i skolan, för om du skickar ett mejl kommer du få massor av ifrågasättningar osv. Gör det bara muntligt och tydligt.
pilen3:

29


Blev övertalad att åka på nån slags klassresa en gång fast jag inte kände någon. Det var hemskt, för ingen pratade med mig på hela helgen. Så jag förstår inte varför jag absolut skulle med, när det verkade som ingen önskade att ha mig där.

Vad är jobbigast, att må dåligt i 5 min när du pratar med läraren lr må dåligt i 50 timmar, en vecka lr vad det är?