Forumet - HJÄLP AV FRÄMST KILLAR!!!!

HJÄLP AV FRÄMST KILLAR!!!!

826 0 36
Hej!! jag e 18 år och har en pojkvän som snart fyller 19. Vi har varit tillsammans i bara 2 månader men jag ska fira hans födelsedag med honom, hans vänner och familj.
Jag har inte den blekaste om vad han skulle vilja ha i present och han vägrar svara när jag frågar han om tips.

Så jag undrar killar (och tjejer) vad vill en 19 årig kille ha av sin tjej i födelsedags present? och jag e inte den "kind of tjej" som skulle ge han en lapdance osv. så snälla seriösa svar. Han har skejtar stil och e rik och har det mesta i "teknik-väg" om man säger så.

HJÄLP? :P

/förvirrad flickvän

Spana också in:

ralleballe:

HJÄLP? :P


Jag har exakt samma problem, min kille fyller också år snart och han är också gott om pengar och har alla prylar och kläder man kan tänka sig. Köpa saker åt honom är totalt meningslöst eftersom han köper det han vill ha när han vill ha det.

Jag är inne på konsert/evenemang av nått slag, nått som han inte brukar tänka på själv men som är kul och som man kan göra tillsammans.
Smycke, något symboliskt som någon annan sagt.
Behöver absolut inte vara något stort.

Alla jag känner vill helst ha gulliga saker, symboliska, roliga eller så från sina flickvänner.

Jag vill iallafall inte ha något materiellt från min flickvän, om det måste vara något materiellt så ett smycke med någon gullig gravyr eller något smycke som är gulligt på något sätt. Kan t.o.m. vara en cola kapsyl om det symboliserar något t.ex. att vi träffades vid en cola automat eller något (lame exempel men du förstår).
tack så mycket för tipsen! undrar dock om "killar" skulle bli glad för en sån bamse stor nallebjörn? hehe, lite mesigt kanske men jag tycker sånt e sött. Förstår att det e skillnad från kille till kille ofc. men skulle nån här som kille uppskatta nåt sånt? nån tjej som gett det som present och fått positiva kommentarer?
e så nervös, tycker verkligen om min pojkvän så mycket och han har gett mig massa fint så ja vill inte ge han nåt "ovärt" hehe=)
ralleballe:

HJÄLP? :P


Min pojkvän fyller år på torsdag och jag hade samma panik som du.
Han är 18 och har lite skate/trash/hippie stil typ. (hah?) i alla fall så är han en sån person som uppskattar hemmagjorda saker eller gester ( jag tror faktiskt de flästa blir mer berörda av den sortens gåvor) mer än något man sprungit och köpt i förbifarten.

förra året gav jag honom en tavla jag hade ritat av utsikten från taket vi satt på kvällen vi blev ihop, om man nu kan sätta ett datum på det.

i år var jag jätteförvirrad och visste itne alls vad jag skulle hitta på.
men i gårkväll när jag skulle sova koma jag på att jag kunde skriva en dikt. jag är sämst på att skriva dikter men han håller på med sånt så jag tror att han uppskattar mitt försök. skrev lite om hur mycket han betyder för mig osv you know
försökte få det snyggt med fint papper och så men failade lite, men det blev iaf personligt

ska sova hos honom natten till hans födelsedag, börjar skolan 10 så tänkte smyga upp vid 8 och göra pannkakor med hallon och grädde till frukost så blir han säkert glad. :


om man lägger lite tanke, känslor, och tid bakom hela grejen så tror jag att det går hem hos de flesta! gör något som han kommer att bli berörd av

good luck![love]