Forumet - Hjälp behöver lite vägledning!!

Hjälp behöver lite vägledning!!

333 0 0
Hej!! 
Nu ska vi se vart vi ska börja.. Jag tog studenten nu i maj och då träffade en tjej som gick i parallell klass med mig. vi umgicks några gånger efter studenten men sista gången så vet jag inte vad som hände vi hade kollat på en film den kvällen.
Men hennes häst hade varit dålig en lägre tid så på kvällen så fick veterinären komma och kolla på hästen och sa att dom skulle bli tvungna att avliva de redan nästa dag.
Hon tog det väldigt hårt och blev väldigt ledsen. så hon sa att hon inte orkade mer och ville sova själv den natten så jag fick åka hem.... Sedan nästa dag så smsade jag henne och frågade hur det var men fick inga glada svar tebaka inga smiles eller något och hon skickade inget till mig. sedan så gick det 3 veckor som jag inte hörde något ifrån hon förutom någon snapchat. En tjejkompis till mig övertalade mig att jag skulle försöka skriva till henne igen och började men gav snabbt upp eftersom hon svarade på smsena 1 dag efter som jag skickade dom och första gången så skyllde hon på att hon inte hade haft mobilen på sig.

Men nu i lördags så var det fest och hon var där..  hade precis nästa lyckats släppa  allt med henne.... men när festen börjar dra sig mot slutet så kommer hon fram och ber om ursäkt för allt och säger att hon har försökt och säga detta till mig under hela kvällen medans hon säger det så tar hon på mig som om jag ska krama om henne ... men lite halv lullig som man var så började vi prata lite vart vi jobbade och så men sedan så skulle min sjuss in till stan åka så fick dra. sedan när jag sitter i bilen så får jag ett sms utav henne "Vart sover du inatt?"
Me vi skulle på efterfest så jag skrev det men fick aldrig något svar tillbaka..

Hur ska jag göra har igen aning Nu har allt jag har lyckats släppa kommit tillbaka..
Behöver ett givande råd.:D
MVH David

Tråden har inga svar… än.