Forumet - [hjälp!] blondera! vilket är det bästa sättet?

[hjälp!] blondera! vilket är det bästa sättet?

1127 0 10
Nu är det såhär, att jag har mörkbrunt hår, och jag skulle i princip kunna göra vad som helst för att få tillbaka min blonda hårfärg. och jag har nu typ 3 alternativ, och jag har ingen aning om vilket jag skall välja.

alt.1: Gå till frisören, (jag är nästan 100% säker på att hon kmr säga något i stil med: nej, jag kan inte göra det ljust, eller ens ljustbrunt, så jag lägger i lite ljusare slingor i håret, det kostar 1000 spänn, kom tillbaka om en månad så lägger vi i mer, det kostar också 1000 spänn o så håller det på så i all oändlighet) vilket jag INTE har råd med. Har typ 1500 kr som jag skulle kunna lägga på detta.

alt.2: avfärga och/eller blondera ett par gånger själv hemma, och sedan gå till frisören så att hon kan ta bort de orangea/gula tonerna. detta kommer slita rejält, eller? men det ränknar jag med att det kommer göra hur jag än väljer att färga det.

alt.3: blondera o hålla på själv, och sedan själv försöka få det så naturligt blondt som möjligt, med hjälp av slingor osv.

PLANERAR ATT GÖRA DETTA UNDER HÖGST TYP EN MÅNAD. gärna mindre!

har ni mer alternativ får ni gärna tipsa mej!

såvilljagha.jpg

hitta en bra frisör. de borde väl kunna blondera ditt hår så det blir så direkt. baserar detta på ngt jag såg på tv. tjejen skulle få en make over och hon hade naturligt brunt hår från början. de färgade det om inte mer blont än det du har på bilden, typ så. och hela hennes kropp skakade av behandlingen för att det sved så mkt. men med tanke på det så borde det ju gå att göra med tillräckligt starka grejer. hennes hår blev inte heller slitet (iaf inte till utseende) efteråt.

Spana också in: