Forumet - Hjälp! E jag en player?

Hjälp! E jag en player?

3061 0 14

anastasia24:
Vadå men asså? bler kallad det hela tiden o det sårar men vill veta vad d e som gör mej t en fuckgirl/player eftersom ba tjejer sär d. det gör liksom ont att få höra om d nt gick fram t dej
för många för vad? för många för att kunna räkna på en hand? 6. För många för att veta vilka i din närhet som är misogyna moralister? du vet uppenbarligen! Förstår inte vad en bekräftelse från min sida eller från någon annan här ska göra för skillnad? Fundera över varför det gör ont för dig istället. Varför andras och din egen syn på din kvantitativa romantiska eller sexuella eller sociala erfarenhet är som den är. Är det för att det är fel på dig och på hur du bestämmer över ditt liv eller på hur andra väljer att förhålla sig till det?

Spana också in:

Det beror väl på? Jag tänker att en player/fuckboy/fuckgirl är någon som är ihop med många, ibland flera samtidigt, och inte behandlar dem så bra. Exempelvis att göra saker som att vara otrogen, utnyttja dem eller vara ihop med någon som har känslor för en själv men som man själv inte har känslor för.

Om du inte gjort det utan relationerna tagit slut för att ni helt enkelt inte passade bra så ser jag inget större fel på det. I så fall är det bara synd att du inte hittat någon som det har hållt med och du kanske borde ta det lite lugnare med dina relationer, så man inte sårar sig själv eller den andra.