Forumet - hjälp för att bli större

hjälp för att bli större

698 0 24
Jag är 15år gammal och har tränat i ungefär 2år och behöver hjälp. Har inte märkt nå stora resultat, vet inte om man ska börja med protein pulver om de nu hjälper musklertillväxten. Är 1,83 lång och väger 88kg.


Bänkpress:1x105kg
Marklyft:5x170kg
knäböj:1x130kg

Skulle liksom vilja ha ett tränings uplägg, som går ut på att bygga muskler om någon hade kunna vara lite gullig å föreslå nåt sånt schema till mig. [bigsmile] helst mån-fre[y]

Spana också in:

Jag tror att du äter och tränar för lite. I dagens internetvärld är alla hysteriska och tror man övertränar om man är på gymmet mer än en timme eller fler än 4ggr.

Jag har en massa förslag och tips som du kan läsa igenom på min sajt. Använder mycket av det själv och det är en bra utgångspunkt.

Sajt. http://trainingground.webs.com/

Lycka till! Har du några frågor så är min brevlåda öppen för dig.
Hemlight:

Tycker du 1x105kg bänkpress låter rimligt?


Ja, om han är hyfsat stark. Hurså?

Nu måste detta forum börja reglera sådana här OT-inlägg så att man kan ha en vettig diskussion. Vem orkar med att starta en tråd eller skriva något om en av 5st medlemmar ger nedlåtande kommentarer, utför personangrepp till den som försöker svara seriöst?

Sedan, de svar som ges är (förutom nedlåtande) ofta ytliga och saknar substans. Det tar ifrån tråden sin seriositet och då tenderar den att dö ut innan TS fått svar på sin fråga.

//TrainingGround