Forumet - Hjälp, ge mig någon feedback, nått att gå på, hur ska jag göra?

Hjälp, ge mig någon feedback, nått att gå på, hur ska jag göra?

291 0 1

Okej, såhär ligger det till! 
Jag tog mig nyss ur ett förhållande, som höll typ ett år, under det året sket jag i mina vänner (smart, not), och jag har ingen aning om hur jag tar kontakt med dom igen, jag försöker prata med vissa, men det jag gjorde verkar inte gå att förlåta, hur gör jag med det, hur skaffar jag nya vänner, om jag är typ blyg?

Och denne person jag var i ett förhållande med fattar jag inte, allt var bra, sen vart bara hen hur arg som hellst och skrev att det alls skulle funka, och hen tog bort mig på facebook, svarade inte på ett dygn, när jag väl fick svar sa hen bara att hen skulle hämta sina saker och sen aldrig prata med mig igen. 
Vårt förhållande har vart av och på några ggr, inom loppen av några månader har vi gjort slut och blivit tsm flera ggr, och det är alltid hen som gör det. Och jag är som en jävla slav, eller så är jag blind och bara låter mig själv bli sårad, för att sedan vara glad i nån vecka/några dagar sen bli sårad igen.
Hur ska jag tolka allt?? Hjälp!

Spana också in:

Skriv ett utförligt sms om du har svårt för att prara om att du vet att du gjort fel och att du ångrar dig och saknar dem. Om de nu ens var bra vänner, dissade du dem i ett år så kan det ju också visa på att de inte var så härliga vänner som du trott... Är du blyg så jobba på att bli mer social och trygg i dig själv, det tar också bort fokus från ditt ex jag tror du behöver stärka dig själv och bygga upp dig om erat förhållande var så dåligt som du beskriver det. Hitta vänner i skola, arbete, engagera dig politiskt eller nåt fritidsintresse