Forumet - Hjälp, han finns bland tankarna konstant

Hjälp, han finns bland tankarna konstant

425 0 6
Nu är det så att jag har börjat i en ny klass och där fanns världens sötaste kille. Ja, jag är bi vilket är ganska uppenbart, tycker oftast inte om så där eller jag menar att jag inte intresserar mig ofta bland killar... finns ju undantag dock men hur som helst... fattar inte riktigt hur jag ska närma mig honom? Vi pratar nån gång under lektionstid och så men allmänt när det gäller att öh umgås utanför skolan så går det inte typ... vågar heller inte fråga han, för det låter lite fult o säga hej ska vi vara???
:( Varje gång jag ser honom lider jag av hans dödliga blick ._. o smälter av hans leende... gud vad ska jag ta mig åt????? Ibland känns det som att man bara blir kär i utseendet, eller vad tror ni?
Vet inte riktigt men du kan försöka prata mer med honom under lektionstid, kanske snubbla in på ett ämne så du kan ta upp aktiviteter och föreslå att ni hittar på någonting tillsammans. Det behöver inte vara svårare än så, han svarar antingen ja eller nej. För din del tror jag det kommer kännas bra att du vågat fråga vad han än svarar.

Spana också in: