Forumet - Hjälp han måste vilja ha mig!

Hjälp han måste vilja ha mig!

234 0 23

Spana också in:

Vanilla:

Anledningen är att han har träffat henne.


Jadu, då får du antingen modifiera hanns minne eller alternativt döda henne, jag skulle inte rekommendera något av det.

Låt honom vara, han kommer bara att bli irriterad om du håller på att och stöter på honom när han har ny tjej.
Myksa:

Du skadar mest dig själv genom att fortsätta.


Grejen är att han vill ha kvar mig som en vän. När vi träffas ska han alltid kramas och säga en massa fina saker osv. Det är jättesvårt att inte älska honom. Ska jag vara tacksam för hans vänskap och älska honom i smyg (plåga mig själv ja) eller ska jag förklara att jag inte kan komma över honom genom att träffa honom och "säga upp" hans vänskap?

När vi pratade i telefon här om dagen (HAN ringde mig) så sa han att han inte hade glömt mig helt och hållet men tillräckligt för att gå vidare. Han har tidigare sagt att han älskar mig innerst inne och att det kanske blir vi i framtiden (han planerar iallafall inte att gifta sig med sin nya tjej). Han sa att han saknar det vi hade och att han ångrar sig men att det är för sent. När jag frågade varför han inte älskade mig (dramaqueen) så svarade han: "För att det går inte." Och vi hade inga stora kärleksproblem när vi var tillsammans så jag tror inte det kan vara några sådana anledningar.

Ville bara ge er en bättre .. helhet!
Han är ett svin.
Han har varit med dig, vet att du inte kommer släppa honom, så han letar upp någon som i hans ögon är "snyggare" och gör ett försök därborta. Medans använder han dig som livbåt.
Det värsta av allt är att han säkert inte ens vet det själv, utan han vill prova vara med någon annan och om det skulle skita sig så kommer han tillbaks till dig.
Skit i honom, du förtjänar någon bättre.
Vanilla:

och att det kanske blir vi i framtiden


På något sätt känns det som att han har kvar dig i en slags hållhake, lite som "reserv" ifall det nya förhållande skulle skita sig. Och hur skulle det kännas om du tänkte mer så?

Och sen så är sannolikeheten inte alls stor att, om ni vid förmodan skulle bli tillsammans igen så är det inte alls säkert att ert förhållande någonsin kommer bli "likadant/samma" som tidigare. Det är inte säkert att det blir "bättre" förhållande, vem skulle påstå det? För det har ju en gång redan tagit slut, mellan er två, säkert av någon anledning.

Men sen är jag mer sån som person - har man en gång lämnat mig så har man lämnat mig för gott. Då har personen gjort ett "aktivt" val och jag skulle kunna påstå att din kille bokstavligt talat gjort ett aktivt val och gått vidare med sitt liv - dessutom i ett nytt förhållande med någon annan.

Sen är det säkert så att han gjorde fel - att gå och bli ihop med någon annan innan han ens är "redo" för det - tanke på att ni tydligen gjort slut nyligen (?) och beroende på hur länge ni vart i ihop och hur pass seriöst ni hade det så har han antagligen inte kommit över dig rent känslomässigt - i alla fall så är han inte villig att "släppa" taget om dig. Han vill ju hålla kvar dig.

Frågan är om du tycker att det han gör är rätt. Tycker du att han gör fel - varför vill du ha kvar honom i ditt liv? Vad ger han dig för det? Tycker du att det är ok?