Forumet - Hjälp, har en psykopat till farsa

Hjälp, har en psykopat till farsa

566 1 10
Jag är en tjej på 17 år som bor i Tyskland, flyttade från Norge för 2 år sen. Har också bott i Sverige i 6 år.

När vi flyttade till Sverige började min farsa plötsligt lägga upp en massa regler, för minsta lilla blev han arg och det var alltid nån som fick stryk, låg fjärrkontrollen på soffan och inte bordet kunde jag eller mina bröder få stryk, i början var det bältet med metall sidan och sen blev det en massa örfilar och hårda slag i ansiktet, blödde näsblod rätt ofta, när han örfilade mina bröder kunde han stå där och flina medans de låg på golvet och skrek och grät och bad honom att sluta.

min mamma fick bröstcancer, hon åkte till Oslo för cellgifter, det var vinter, och min pappa hjälpte inte till hemma alls, jag fick göra allt, diska städa laga mat hämta mina bröder från dagis, var tvungen att släpa de med kälke med snö upp till midjan och ibland en matkasse i handen kämpade jag hem,och bilen stog alltid vid garaget och han gjorde inget annat än va på youtube och kanske skriva några mail.

blev deprimerad, betygen sjönk
skärde mig överallt, idag är det en massa vita ärr, mamma kom hem , jag försökte dölja allt, ville inte hon skulle bli sämre.

en dag berättade min bror till skolsystern och vi fick brev from socialen. Min pappa är jävligt manupulativ och fick till och med en dam från soc att säga upp sig. Min mamma är helt enkelt nedbruten och vågar inte lämna honom.

Han har även folk som kan skicka andra människor i andra länder för att skada eller döda folk för lite pengar. Och det är sant för vi vet vem de är.

i Tyskland fick jag gå i en skola, den var ingen bra lärarna ville inte att jag skulle fortsätta gymnasiet, det är normalt i Tyskland, många här slutar skolan när de blir 16, jag vägrade bli som dom och jag visste att jag hade bra betyg även i tyska. Jag fick börja på en internationell skola i Nederländerna, vilket är nära eftersom vi bor i en stad som gränsar Holland. Den är jätte dyr och jag försökte mitt bästa, men det blev värre hemma och min depression blev ännu värre, kunde knappast gå upp från sängen, har så ont i själen.

jag var tvungen att göra tentor men fick underkänt förutom 2 st vilket var engelskan och tyskan. Mina betyg är så dårliga att man inte ens kan kalla de för betyg. Jag fick gå om ett år, jag provade göra mitt allra bästa brukade överdosera mina antideprissonpiller läsa och plugga i timtal, trodde jag gjorde bra på några tentor men nej.

fick nyss svaren och jag fick underkänt på allt igen. Förutom holländskan. Jag skäms så jävla mycket men fattar samtidigt inte hur det hände. Det känns som ett jävla hån när jag ser betygen. Vem får underkänt 2 gånger? De här tentorna kostade sjukt mycket och jag vågar inte ens att tänka på vad som kommer att hända om min farsa får reda på det.
Just nu letar min mamma efter ett hus att hyra eftersom de har bestämt sig för att skiljas, de har sagt det i ett år men det verkar aldrig bli av, de ska separeras först.

Jag klarar inte av det här längre, jag vill bara skita i skolan och rymma nånstans där ingen vet vem jag är eller bara svälja en massa piller med sprit..men innerst inne vill jag bli nåt, vill ha en hög utbildning..en akademisk titel ,Men jag kan knappast plugga längre, fattar inte vad som händer med mig.

vad skulle ni har gjort i min situation?

Ps; flyttade från Sverige som 10 åring så min svenska kan vara lite knas.

Spana också in:


sarab00: Nu, ifall de flesta slutar skolan vid 16 års ålder så tycker jag att du också ska göra det och börja leta efter ett jobb. Efter att du har fått lite lön kan du hjälpa din mamma att leta efter en lägenhet att hyra. Då blir det lättare för dig, din mamma o syskon att flytta ifrån din pappa. 
Min mamma har lite pengar, vi letar efter nåt hus el lägenhet men vi är bara rädda att han kommer förfölja oss och fortfarande ha kontroll över våra liv

quinnsbaker:
Min mamma har lite pengar, vi letar efter nåt hus el lägenhet men vi är bara rädda att han kommer förfölja oss och fortfarande ha kontroll över våra liv
Därför säger jag till dig att skaffa ett jobb, sen har ju du sagt att dom gick med på att skiljas men först ska dom separeras. Annars väntar du tills dom skiljer sig, sedan flyttar ni till Sverige och får något bidrag av staten eftersom att din mamma är ensam och har vårdnaden över dig o dina syskon.