Forumet - HJÄLP, hårig iranier här

HJÄLP, hårig iranier här

2078 0 18
hej, jag är iranier och har mycket kroppshår, jag har hårig panna, hår på fötter och händer. jag har aldrig shorts på mig för jag skäms för mina håriga ben, om man tittar noga på mitt ansikte ser man att jag har hår på näsan och öronen =(
jag vill gärna ha mindre hår på benen, kan man waxa så det inte syns att man har waxat? xD

Spana också in:

ihafffl:

ja :(


Haha ja det lät kul, men grejen är att man har hår över hela kroppen, förutom handflator, under fötterna, läpparna, (ollonet i ditt fall) och bröstvårtorna.

Men de flesta håren är så små, tunna och ljusa att de knappt syns. Det är ju ett problem för dig om dina är mörkare och grövre så att de syns mer.

Men jag tror inte att du behöver raka benen, men rygg, axlar bör helst ansas. Även fixa till armhålor och pubishår brukar uppskattas av damerna. [y]
Ta en rakapparat, raka av håret på benen. Simple as that. Jag va inte heller förtjust i att ha förjävligt långt hår på benen, så jag kortade ner håret. Så nu har jag iaf hår på benen, men betydligt kortare så det ser naturligt ut istället för att jag ser ut som en vandrande björn.


Använd trimmaren på rakapparaten (rakapparat för hår, inte den du använder för facial hair) och korta ner håret. Till en början lär det se ganska naket ut, men inom knappt en månad lär det se helt normalt ut, som att du alltid haft så kort hår. Enda tipset jag kan ge.

Samt att en sådan sak gör man för sig själv, inte för någon annan. Jag skulle aldrig ändra på min kropp för att någon annan ska anpassa mig. Jag gick runt i shorts trots mycket hår på benen. Det är en del av mig, och gillar man inte det kan man dra åt helvete. Så gör det isåfall för din egen skull.


Annars luktar det aningen troll när du skrev "hår på pannan". Om du nu inte menar att dina ögonbryn växer okontrollerat...