Forumet - Hjälp! Hur gör vi Ungdomar.se till en ännu bättre sajt?

Hjälp! Hur gör vi Ungdomar.se till en ännu bättre sajt?

72654 15 516

Spana också in:


Edinburgh: Hej. Många här har träffat mig eller känner till mig på ett eller annat sätt under åren. Jag heter Erik och registrerade mig på Ungdomar.se omkring januari 2007, och har alltså sett sajten gå igenom en hel radda förändringar under åren (på gott och ont). Det senaste året eller två har jag fått vara en del av det fantastiska modgänget och nu sedan en vecka tillbaka har jag även fått full access till UM:s servrar och mjukvara för att hjälpa till lite med utvecklingen av sajten framöver. RodnarRodnar

Det betyder att vi har ytterligare lösgjorda resurser (jag, alltså) för lägga lite mer kärlek på den tekniska biten av plattformen nu under hösten, dels för att göra sajten mer användbar för er, men kanske framförallt också för att möjliggöra en större skara användare och besökare i framtiden. Vi har en lång lista med tankar och idéer på vad vi vill se sajten växa till, men i och med att jag fått ganska fria tyglar (även om arbetstimmarna är rätt begränsade) så vill jag kolla med alla er kring vad som är högst prio att fixa, vad som är högst på önskelistan för framtiden et cetera.

Så om du får spåna helt fritt, vad skulle få dig att röra dig dagligen på övriga delar av sajten? Hur känner du som ny användare att forumet funkar? Vad tycker du om taggarna? Borde vi gå tillbaka till kategorisystem? Eller är sökfunktionen det viktigaste att vidareutveckla? Hur uppmuntrar vi ett schysst beteende mot varandra? Något slags karma-system? Saknar du varningspoängsystemet för att göra modereringen tydligare? Borde alla kunna ha sin egen blogg?

Vi har våra egna tankar kring alla de här grejerna men det är faktiskt inte tack vare oss som UM lever vidare och det är skitsvårt att resonera kring vad som egentligen är viktigast för en så varierad skara människor som UM, så snälla rara hjälp oss. Hjärta

PS: Min första gärning blir att ta bort den där jäkla BETA-markören på loggan. Hur många år har den ens funnits där? Sedan 2013 typ?

PPS: Lovar ingenting mer än att vi gör vårt bästa. Men jag hoppas på att vi tillsammans snart kan ropa in en ny gyllene era tillsammans. Det blir kul!!!
Gör så att det blir ett trevligt ställe för ungdomar och inte låta moderatorn låsa alla trådar av massa konstiga anledningar. 
Hela sidan är torr och stel, det ser ut som en dejtningssajt för pensionärer tbh.

Kanelgurkan:
Gör så att det blir ett trevligt ställe för ungdomar och inte låta moderatorn låsa alla trådar av massa konstiga anledningar. 
Hela sidan är torr och stel, det ser ut som en dejtningssajt för pensionärer tbh.
Edin har inte varit inloggad sen januari 2017. När han var här hände dock saker, t.ex. slutade sidan vara i betastadiet. Gillar du inte sidan så behöver du inte vara här.