Forumet - Hjälp! Hur gör vi Ungdomar.se till en ännu bättre sajt?

Hjälp! Hur gör vi Ungdomar.se till en ännu bättre sajt?

56017 15 447

Spana också in:

Jag vet inte hur man gör Ungdomar.se till "en ännu bättre sida" men jag vet bl a hur man gör sidan till en mer VÄLBESÖKT sida. Dagsläget sedan något år tillbaka är väl att det gått ut ett "upprop" att "banna" Ungdomar.se på grund av dess behandling av medlemmar som enligt 20% - 25% av Sveriges befolkning ifrågasätter flyktingpolitiken. Dvs i klarspråk - ifrågasätter man flyktingpolitiken så blir man antingen varnad, trådar låses eller raderas eller blir medlemman avstängd.

Har Ungdomar.se som mål att få ner medlemsantalet och antalet besökare till NOLL så är ni på god väg. En bättring kanske vore på sin plats.

äkta människa: Jag vet inte hur man gör Ungdomar.se till "en ännu bättre sida" men jag vet bl a hur man gör sidan till en mer VÄLBESÖKT sida. Dagsläget sedan något år tillbaka är väl att det gått ut ett "upprop" att "banna" Ungdomar.se på grund av dess behandling av medlemmar som enligt 20% - 25% av Sveriges befolkning ifrågasätter flyktingpolitiken. Dvs i klarspråk - ifrågasätter man flyktingpolitiken så blir man antingen varnad, trådar låses eller raderas eller blir medlemman avstängd.

Har Ungdomar.se som mål att få ner medlemsantalet och antalet besökare till NOLL så är ni på god väg. En bättring kanske vore på sin plats.
Det stämmer väl inte riktigt?

Jag har själv argumenterat för en stramare migrationspolitik vid flertalet tillfällen här (ska bara poängtera att det är mina egna personliga åsikter). Så länge man håller sig på en saklig nivå, inte går till personangrepp och på övrigt sätt sköter sig blir man inte låst/varnad/avstängd/whatever.

Ingen blir låst för sina åsikter, däremot kan man behöva tänka sig för hur man uttrycker sig.
Skriver under på vad Ruttenfisk säger och lägger till detta:

95% av användarna som reggar sig för att diskutera flyktingpolitik är sedan tidigare bannade medlemmar som mycket väl vet om att de inte är välkomna på sajten oavsett vad de har för åsikt. Därför stängs de ner igen. Är man permanent bannad är man inte längre välkommen på sajten, oavsett om man åsiktsmässigt skulle gått från AfS till S under tiden man varit låst.