Forumet - Hjälp! Hur gör vi Ungdomar.se till en ännu bättre sajt?

Hjälp! Hur gör vi Ungdomar.se till en ännu bättre sajt?

69892 15 496

vincebruh: Låter som att du är kåt efter uppmärksamhet :P
Ja precis, jag och wineing är kåta efter uppmärksamhetRullar ögonen
vincebruh: Förklara då varför hemsidan ser ut som den har gjort i 10 år utan någon förändring?
Ok 1. det du refererar till har inte ens att göra med det du citerade mig påSkeptisk och 2:

wineing: sidan bytte helt 2013
Jag vet inte hur det står till med din tidsuppfattning, kännedom om tid och matematik, men 5 eller säg 6 år är ganska långt ifrån 10 år.

Dessutom:
Ruttenfisk: Om du vill ha en steg för steg-guide för hur man fixar VPN eller proxy kan du PMa mig, men du måste förstå att det är inte moderatorernas ansvarsområde att arbeta med sidans funktionalitet.
Om du väljer bort ruttenfisks hjälp ELLER om du säger något som att han inte var hjälpsam när han erbjudit dig att S T E G V I S hjälpa dig genom det, så är du uppenbarligen enbart ute efter att vara jobbig och dryga dig (= trolla - särskilt mot mods och admins) och borde då enl min åsikt stängas av i 1-2 dagar för det beteendet.

Dock hade du nästan rätt om en sak:
vincebruh: Man märker tydligt att du skrev med hög puls.
Hög puls hade jag inte men tämligen irriterad blir jag på folk som inte vill förstå utan bara vill dryga sig och påstå att den som försökt hjälpa inte varit till någon hjälp. Sådana personer blir jag i allmänhet irriterad på, ja. Och just nu uppfattar jag dig bara som en person vars avsikt är att trolla ledningen (mods & admins).
vincebruh: varför kom du inte in i diskussionen innan då?
För att jag inte såg "diskussionen" innan? Och jag hade inte kommit in i den öht om det inte vore för ditt beteende då detta är en tråd som huvudsakligen mods och admins svarar i.


Hjärta

Spana också in: