Forumet - Hjälp Jag Är Blyg

Hjälp Jag Är Blyg

1257 0 30

Spana också in:

Smoeky:

Hej!
jag har länge haft problem med att prata med nytt folk men när jag är med folk som jag känner så är jag hur framfusig om helst. jag vill veta vad jag har för problem!!


Börja med att berätta något kort och roligt som definierar dig och sedan är det bara att mala på om allt annat som är av minsta intresse.
Smoeky:

Hej!
jag har länge haft problem med att prata med nytt folk men när jag är med folk som jag känner så är jag hur framfusig om helst. jag vill veta vad jag har för problem!!


mååånga som har samma problem, dock så varierar skillnaderna väldigt mycket. hur som helst börja inte med alcohol för att lätta på blygheten, dåligt i längden.


Klorofyl:

Bara att träna träna träna


.
Onödigt vetande här under:

Jag är också blyg, det värsta är att på internet kan jag vara hur glad och rolig som helst mot såna jag inte träffat förut men om det skulle vara någon som är kompis till min kompis eller nåt sånt, och vi skulle träffas så skulle jag ha svalt min tunga -.-'

jo, träna är ett bra sätt. Inte för att jag har "tränat" så himla mycket men jaja.

viktigare:

Jag läste också i en bok att om man lättare få kontakt eller bli kompis med nån så ska man rikta frågorna mot kompisen.
Eftersom människan automatiskt tycker om någon som smickrar en.

ett annat tips är att alltid försöka hålla uppe konversationen. vilket kan vara svårt [tard]
Jag har ungefär samma problem, fast jag kan knappt prata med någon alls. Det finns vissa personer jag kan prata med , men med andra går det bara inte...oavsett om jag känner dem eller inte...Och med de som jag kan prata med , pratar jag inte mkt med iallafall (nu låter jag lite virrig märker jag :P Hoppas nån fattar).
Socialt handikappad , kallar min mamma mig(/det) (snäll mamma jag har eller?)Sugarr:

Jag är också blyg, det värsta är att på internet kan jag vara hur glad och rolig som helst mot såna jag inte träffat förut


Precis sådär är jag med. På internet är jag hur social som helst men i verkligheten är de nästan omöjligt att prata..
Ett exempel är min bästa kompis. Vi har bara pratat på msn och aldrig i verkligheten och vi har bestämt att vi ska träffas någon gånt. Något som jag VET kommer gå DÅLIGT av en enda orsak...Jag kommer inte kunna prata med honom alls. bara sitta där och titta ner i marken...
Helt sjukt...