Forumet - Hjälp jag är sugen på kött! Hur ska jag motstå mina sjuka begär?

Hjälp jag är sugen på kött! Hur ska jag motstå mina sjuka begär?

1602 0 148
Jag mår verkligen dåligt över det här, jag känner för att stoppa bitar av döda djur i min mun i syfte att förtära dem :S

Jag har varit vegetarian i 2,5 år nu och aldrig någonsin innan har jag ångrat att jag tog beslutet att sluta äta djur. Aldrig någonsin har jag varit det minsta lilla sugen på att äta kött igen.

De senaste månaderna så har jag börjat satsa mycket seriösare på gymmet och tränar 4-6 gånger i veckan. Detta är något som jag mår jättebra av och verkligen tänker fortsätta med, jag vill bygga så mycket muskler och bli så stark som möjligt. Men det har också medfört att begär av att äta kött. Jag har köpt proteinpulver som jag dricker utöver den vanliga maten så jag tycker att jag borde få i mig tillräckligt med protein men ändå så bara växer behovet att synda med kött hela tiden.

Samtidigt som det känns äckligt och fel att sätta tänderna i en biff så är jag så himla sugen och det vore så himla gott att jag snart knappt kan motstå det. Vegetarisk mat känns plötsligt så tråkig och äcklig, är verkligen inte sugen på det jag äter men jag tvingar i mig det ändå för att jag behöver näringen. Innan har jag alltid gillat baljväxter och vegetariska proteinkällor men nu smakar det bara blä.

Hjälp mig vad fan ska jag göra? Ska jag ge efter för mina begär och bli en primitiv egoist som inte kan motstå frestelsen att äta kött eller ska jag fortsätta kämpa emot och fortsätta tvinga i mig äckliga bönor?

Vad är isåfall bästa sättet att stå emot?

Aja blev en jävligt lång text och jag är sjukt trött och orkar inte redigera den så den är säkert asdåligt skriven men hoppas att någon orkar läsa och har något att säga. [sad]

Spana också in: