Forumet - HJÄLP!! Kärleksproblem, förstår inte vad han vill..

HJÄLP!! Kärleksproblem, förstår inte vad han vill..

1540 1 2

Träffade en kille för ett par veckor sedan jag känner som bekant sedan en sommar för flera år sedan. Han raggade på mig redan då men jag var helt ointresserad. Sedan dess har han hört av sig då och då och velat ses men jag har inte nappat. Men nu gick jag iallafall med på att träffa honom.

RIktigt charmig och jag uppskattade hans sällskap, vi sågs en fredag första gången och han hörde av sig på natten dagen efter och ville ses igen. Stannade även hela söndagen och det var allmänt trevligt.

Veckan efter sågs 3 ggr tror jag och veckan därefter onsdag-lördag, han åkte hem söndag eftermiddag som "vanligt". Alla dessa gånger sågs vi på hans initiativ, jag hade kanske hintat någon gång men det var alltid han som frågade.På söndagen hintade han om att han hade kunnat komma om han vetat tidigare att jag var ledig på måndagen, jag bad honom komma ändå men han tyckte det var sent.

Skrev till honom på tisdagenoch tisdagen frågade jag om veckan efter frågade jag när han tänkte komma förbi igen och han svarade att han hade fullt upp hela veckan & helgen (radade upp alla planer). Jag accepterade det och bestämde mig för att vara "cool" & inte tjata. På söndagen skrev han att han saknade mig och jag svarade med samma medel. Han konstaterade att vi borde göra någonting åt det och jag tyckte han borde komma över i veckan.

På tisdagen skrev jag: "Du borde komma hit och se *en serie vi följt tillsammans* med mig imorgon, låtit mig vänta alldeles för länge :)"
Han svarade "AAaaaaamenduuuurå"
Inte likt honom och jag bytte samtalsämne istället.

På torsdagen hände detta.
Han: Vad gör du?
Jag: Jobbar, du? :)
Han: xxxx

1,5h senare
Han: Kvar på jobbet?
Jag: Japp, har inget bättre för mig så kan lika gärna jobba ;)
Han: Tråååååkig du e
Jag: Aa för du e ju så jävla kul ;)
Han: Tydligen inte :)
Jag: Du kommer ju aldrig över så du är tråkigast ;)
Han: Tänkte dricka öl
Jag: Trevligt!
Han: Nä du jobbar ju så jag skiter i det :)
Jag: Du frågade inte om jag ville
Han: Haha trodde du var tillräckligt smart för att fatta det ;)
Jag: Aldrig så smart ;) Men den där ölen låter fin (detta 15 min efter han skrivit öl första gången)

30 min senare
Han: Sent nu ju! Orkar inte :/ (klockan är 19:00)
Jag: Okej men då vet jag hur läget flyter! Ha det fint :)
Han: Vad är det nu då??? (vi har aldrig bråkat)
Jag: om du inte vill ses kan du väl bara säga det? Jag väntade med serien som någon idiot men du dök ändå inte upp.. Du hintar om öl och när jag fattar det 20 min senare är du trött. Vill du inte ses är det helt okej, men säg det då så att jag vet.

Han har läst mitt meddelande men inte svarat... vet att jag tjurade ihop men det känns bara jävligt att han beter sig så konstigt. Är det bara att släppa?? Hade känts lättare om han bara skrivit nä jag vill inte ses mer.


Jag tycker att du gjort det tydligt för honom i ditt senaste meddelande var du står och att du inte tycker om att han beter sig såhär. Om han inser att han betett sig konstigt och ber om ursäkt så tycker jag du ska ge honom en till chans, om du känner att det finns potential hos honom. Annars skulle jag bara dissa honom.