Forumet - Hjälp! Kan inte installera drivrutiner!

Hjälp! Kan inte installera drivrutiner!

994 0 9
Jag har ett grafikkort vid namn "Creative 3D Blaster 5 FX5200" som jag fick i present för ett par år sedan.

Problemet jag har stött på sedan ominstallationen av Windows XP SP 3 är att jag inte kan installera drivrutinerna. När jag försöker installera drivrutinerna får jag upp följande felmeddelande:

"NVIDIA-installationsprogrammet hittar inte några drivrutiner som är kompatibla med aktuell hårdvara. Installationsprogrammet avslutas."

Jag har redan provat med flera olika versioner av drivrutiner för just detta grafikkort. Men det har hela tiden kommit upp exakt samma meddelande.

Vet någon hur jag kan lösa detta? Jag behöver verkligen installera mitt grafikkort, så att jag kan börja se på film igen och kika in flashiga sidor. Det hackar otroligt mycket nu på grund av grafiken...

Jag har ingen CD-skiva för grafikkortet, så måste få det att fungera på något sätt. Snälla hjälp mig med seriösa svar, tack! Har ni frågor, ställ dem gärna!

Tacksam för svar! [y]

Spana också in:

Bajwa:

Googla nästa gång

​​http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=6&subCatID=100&prodID=1519&prodName=3D%20Blaster%205%20FX5200&subCatName=NVIDIA%20GeForce%20FX&CatName=Grafik&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_1519,VARSET=CategoryID:6Jag har såklart googlat som en galning och prövat alla möjliga länkar. Länken du skickade fungerade dessvärre inte. Kollade det imorse. [surprised]