Forumet - Hjälp, killen började dissa mig från ingenstans

Hjälp, killen började dissa mig från ingenstans

2936 1 17
Hej, jag skulle vilja ha hjälp!
Det är nämligen så att jag började följa en kille på insta o han följde tillbaks. Jag började lägga ut grejer på storyn som vanligt o han brukade alltid kolla, jag körde frågor också där någon frågade om min snap, jag skrev min snap och han såg den storyn med.

sedan så helt plötsligt så addade han mig via sök jättesent när jag var på festival. En kompis som kände honom var med mig då. Jag blev glad för att jag hade gett upp hoppet om att han någon gång skulle adda mig.

jag började snapa honom och vi snapade till 03, i 2-3 timmar, utan att skriva något.

efter det la jag ut en video på 2 av mina gamla lärare(då jag ska börja gymnasiet nu snart). Då så såg han det och sen när jag öppnade hans snap så frågade han vilken skola jag gick på förut. Då så svarade jag vilken o han sa att en av lärarna hade jobbat på hans skola med.

sedan så skrev vi lite mer. sen var det bara bilder igen. Efter några dagar så skrev jag typ ”le lite dåå” när han skickade en selfie o såg sur ut. O då vart han lite flörtig, jag med. Vi började snacka om allt möjligt och sedan så blev det några hjärtan, han började och jag svarade på det såklart. Vi typ lärde känna varandra fast på ett annat sätt. Vi skrev 00:30-04:00.

morgonen efter längtade jag till hans snap hahah, blev så glad av hans namn och allt. 

Någon dag efter så skickade han en bild där han log, o då så skrev jag ”wow du log utan att jag sa till, händer ingen så ofta” o då så svarade han någonting som jag inte kommer ihåg just nu. 

Sen så tog jag en screenshots på en av bilderna där han log, o han blev typ arg. Men jag sa att jag skulle ta bort den o skickades bevis t.o.m. efter de thank vi snapa några gånger innan han började dissa min snap och har inte svarat än. Och jag tror att jag blrjar bli Lärn i honom...hjälp, vad ska jG Göra? Han va en bra kille och vi hade ju nästan bestämt oss för att ens någon gång.

Spana också in:


Unicorn999: Han tycker om dig
Hmm vågar inte tro på det, varför annars skulle han dissa när han hela tiden är aktiv på snap? Känns så tråkigt då vi hade så kul och pratade så länge, fast ändå inte. Och han verkade som en bra kille. Om inte han har snackat med hans lag där några killar gick i min klass och var väll inte så nära dom så dom kanske har snackat skit och fått han att tro saker som inte stämmer:/

Ey det e jag:
mmm, men alltså han har kollat igenom varenda en bild på min instastory? Jättekonstigt. Trodde han hatade mig men nej. Elle ringen aning hahah
nej när man ska titta på en story så dyker alla upp helt plötsligt, dom kommer efter varandra, han kanske har tryckt bort det precis efter att den dök upp. Jag gör samma sak på snap, orkar inte titta på alla så jag öppnar en och trycker bort tills det är slut.