Forumet - Hjälp lel

Hjälp lel

780 1 13

hejjagvetintevadjagskaheta: Ta kontakt med en psykolog, det är en början på att hjälpa dig själv hitta tillbaka. Varför vill du inte leva? Försök hitta roten till dina känslor och arbeta därifrån mot att förbättra situationen.
Nah psykolog hjälper inte. Vet inte vrf jag gjorde en tråd igentligen, ingen kan hjälpa tror ja. Men ye har slut på ideer så um var det enda ja kunde komma på

Spana också in:

Key, börja med att fråga dig själv, elr med någon du vill prata med (du kan alltid skriva privat om du vill), ”varför vill jag inte leva”,  ”varför vill jag inte dö än?” Och fortsätt svaret med varför hela tiden.
Alltså typ så här, ”varför vill jag dö-jo därför att jag inte ser någon mening med livet-varför ser du ingen mening med livet-därför att det känns sp- vad är det som får dig att känna så....” nu tog jag ett exemöel som aldrig kan ta slut men jag ifrpgesatte mig mycket och kom fram till antingen inget svar eller med svar. Oftas med svar.
Skriv det på ett papper om det är lättare.
Tro mig, jag har varit dör själv men mår SÅ mycket bätte nu! Det jag kom fram till när jag gick igenom perioden var att det ör bara JAG som gör sp att jag känner mig dplig. Vill jag leva dp jävälar lever jag