Forumet - Hjälp Liebestraum hitta ms. Monty Cantsin - Skriv en presentation!

Hjälp Liebestraum hitta ms. Monty Cantsin - Skriv en presentation!

436 0 18

Spana också in:

Hej!

Jag är en glad kille på femtonjordsnurr och mitt namn är Markus! Jag är femton år gammal och gillar film och musik och mina vänner! De är mina favoriter! Saker jag inte gillar är skola, blod och ingefära! Nej! Jag är femton år och jag gillar också Weimar samt Jena i Tyskland! Min motocross är en Yamaha PW80 och min pappa har en bil som är Ford! Jag är femton höstar gammal och ska snart börja på gymnasiet! Jag vill ha en brevvän att växla brev med som man kan skriva i, saker jag gillar är motocross, mörk materia och Robert Aschberg!

Hej! va

krasch:

Den här bilden tog jag på lilla mig för några dagar sedan.
You like?


damn het
Jag är en snäll å trevlig kille som gillar tjejer å att träna å fest å vara med polare. kan vara rätt kåt av mig å älskar att ha sex

jag spelar FOTBOLL och jag är cool mm Därru ochså e jag Cool , ajustee jag e cool också

är Super Glad och har ett Kraftigt leende på Läpparna

Dold text: När du plockar upp en morot ur marken så är det också ett mord...men det är gradskillnader i att mörda en bakterie, mörda en morot, mörda en apa, och mörda en Människa..
Det ser ut som att nebulosan eller supernovan sträcker upp en armen till höger och har den vänstra bakom kroppen, man ser hur den försvinner bakom höften där. Bottendelen = spiritus andesvans. Huvudet är böjt framåt och det man ser är endast hjässan, ger bilden lite djup.

krasch:

Gillar du min navelpiercing?


ja [bigsmile]