Forumet - Hjälp Me Tjej

Hjälp Me Tjej

480 0 12
Hej, har ett problem som jag skulle vilja ha hjälp med//
det är en tjej i min klass som jag verkligen gillar, grymt snygg och pratar hur lätt som helst med andra som nu är mitt problem. Jag kan verkligen inte prata med henne men jag vill, är blyg. Hon brukar komma och sitta bredvid mig ibland i skolan och jag vet inte vad jag ska säga, jättetråkigt för hon är inte blyg och en annan kille i klassen som inte alls är blyg håller typ på med alla tjejer,. och det jag behöver hjälp med är att kunna prata med henne och hålla ögonkontakt med henne för det kan jag inte, / tack H*N*E

Spana också in:

vill du verkligen att man ska säga till dig vad ni ska göra och vad ni ska prata om? det måste du väl själv komma på....
varje gång du vill prata men inte kan, SÅ TA I!!
du kan börja med att säga hej till henne varje morgon för att blygheten ska släppa och sedan köra därifrån....
tro mig det funkar ;)
Många tjejer gillar när man visar intresse för henne och hennes liv. Om du nu sitter bredvid henne i skolan ibland så kan du ju fråga vad hon har för intressen, om hon har några djur eller vilket ämne som är hennes favorit.

Sedan kan du ju helt enkelt prata om de sakerna, om hon spelar tennis så kan du ju försöka sätta dig in i tennis och prata med henne om det i framtiden. Visa att du bryr dig om saker som hon bryr sig om. Det skapar tillfällen att prata.

Du kan även bara fråga vad hon gjorde i helgen, eller om hon har planerat för något kul i nästkommande helg. Det är viktigt att visa för den man är intresserad av att man lyssnat på vad denne sagt.