Forumet - Hjälp med att dubblera pengar

Hjälp med att dubblera pengar

917 0 14
Varje år får jag ihop 29800 kr utan avdrag på nåt slösande.

Finns det något sätt jag kan dubblera mina pengar så snabbt så möjligt ( det snabbaste sätter ) jag fyller snart 14 så ni vet finns det nåt man kan göra hemifrån ??


Mina inkomster

100 kr varje vecka
2050 varje månad och det är min inkonster på ett helt år

Spana också in:

Ett tips är att låsa pengarna under en viss tid, då får du bättre ränta. Fonder är också bra, men då krävs det att man har lite koll på marknaden. Snacka med dina föräldrar om det, de kan hjälpa dig.

Rekommenderar dessutom att du börjar sälja tidningar, klippa gräsmattor, gå ut med hundar osv. Det är som bekant sommar snart och då borde det varken vara brist på tid eller arbetstillfällen.
Hur mycket pengar har du sparat totalt?

Att öka sitt kapital med 100% är inte lätt, särskilt inte som du bara är 14 år...
Men som dinga sa aktier är bra, nu är de flesta aktier dessutom väldigt billiga.Be din(a) vårdnashavare att fixa ett depåkonto på aktiedirekt åt dig.
Ska du handla med aktier behöver du dock ha en viss kunskap, men det går ju alltid att skaffa bara läsa och studera och prova sig fram med småpengar, man lär sig bäst om det svider lite[wink].

På banken får du ingen avkastning att tala om som det är nu, men det är ju alltid bättre att skaffa ett sparkonto än att ha pengarna på ett ungdomskonto eller i madrassen...
Räntan du får beror på hur mycket pengar du har och hur länge du kan låsa dem. Försök ställa olika banker emot varandra...

Ett annat sätt är att köpa och sälja saker på Tradera, men det är inte heller lätt med tanke på att du är så ung...

Det svåraste är din ålder, staten vill inte att unga människor ska tjäna pengar[sad]
Niido:

Finns det något sätt jag kan dubblera mina pengar så snabbt så möjligt ( det snabbaste sätter ) jag fyller snart 14 så ni vet finns det nåt man kan göra hemifrån ??


Om du vill dublera dina pengar utan att direkt jobba så är väll ränta det säkraste men där får du ingen dubblering på ett år. Högst i sverige har akelius vad jag vet.. 6% ränta

http://www.akelius.se/spar/raenta.asp?test=1&sice=0&utm_source=Double.net&utm_me...

Sätter du in 29.800 så har du 60.000 inom 12 år. Det vill säga att räntan är 6% hela tiden. Eller 550.000:- lagom till pensionen ;)