Aviseringar
Rensa alla

Hjälp med att får bort reklam från mobilen.


Ämnesstartare

vurre:

Hembiträdesfantasi: http://69n.cc/swe/ntpr

I mitt stog det "Mullig cowgirl http://69n.cc/swe/ntpr"

Samma adress som dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

XUSE:

I mitt stog det "Mullig cowgirl http://69n.cc/swe/ntpr"

Samma adress som dig.

Nåt skumt e de iallafall


   
SvaraCitera

Formatera din mobil, finns chans att du har "virus" i din mobil som skickar meddelanden till den servicen och skickar tillbaka ett meddelande med sånt. Jag hade det, formaterade bara om.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det är säkert Jamba, köpte något spel från dem (för 2 år sedan visste jag inte bättre!) så drog de hela tiden 50kr i månaden fast man inte köpt något. För att ta väck det skulle man skicka ett sms som kostade 30kr att skicka till dem men de slutade inte endå. Sedan så testade jag att ringa dem och efter det har de inte skickat mer, hotade att jag skulle skicka Sverker på dem från prodrammet plus. Hehe där fick de så de teg!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det är säkert Jamba, köpte något spel från dem (för 2 år sedan visste jag inte bättre!) så drog de hela tiden 50kr i månaden fast man inte köpt något. För att ta väck det skulle man skicka ett sms som kostade 30kr att skicka till dem men de slutade inte endå. Sedan så testade jag att ringa dem och efter det har de inte skickat mer, hotade att jag skulle skicka Sverker på dem från programmet plus. Hehe där fick de så de teg!


   
SvaraCitera

Vill ni ha bort era sms som ni inte vill ha i telefonen, så testa följande länk: http://193.12.60.80/Public%5CT2CuSeCBG.nsf/ $$ViewTemplateDefault?OpenForm&country=Sweden
där kan man leta upp avsändar numret och maila eller ringa till tillhörande telefonnummer eller mailadress och be dom stoppa upp sina sms någonstans där solen inte skiner. Det funkar, jag har provat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag hade tråkigt en kväll så jag tryckte på en av dom dära "hur bra passar ni ihop" reklamerna som brukar finnas på Ungdomar, nu får jag sms som kostar 30kr och jag kommer inte ihåg sidans namn. Har någon erfarenhet?


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera