Aviseringar
Rensa alla

Hjälp med att skriva CV!


Ämnesstartare

Hej. Jag håller på att plugga och måste fixa ett extrajobb. Jag har aldrig skrivit cv tidigare och såg att det finns sidor som erbjuder hjälp att skriva cv mot betalning. Är det någon som testat detta? Det är ganska dyrt så vill gärna veta om det är värt det.
//Lorentzo


   
Citera
Ämnesetiketter
opega

Lär dig att skriva eget


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har du några tips vad man ska tänka på när man skriver ett cv? Vill ju gärna att det blir så bra som möjligt så man får ett jobb.


   
SvaraCitera
sies
 sies

Arbetsförmedlingen kan hjälpa dig skriva CV gratis. 


   
SvaraCitera
Mumzel

Kort och konsistens, finns massor av videos på youtube


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack för era svar. Arbetsförmedlingen var jag på men dom ville inte hjälpa mig att skriva cv. Kanske får bege mig ner dit igen och tjata lite på dom. Måste ju få mitt cv klart och det känns ju helt klart billigare än att betala en sån tjänst som skriver åt mig. En annan fråga. Är det viktigt med utseendet på sitt cv? Jag hittade massa snygga cv mallar på www.cv-mallen.se är det något man kan använda? 


   
SvaraCitera

Jag använder *REKLAM BORTTAGEN* när jag skriver cv. Dom har en grym cv byggare med 20 olika snygga mallar man kan använda och är helt gratis att använda till skillnad mot dom andra. Annars är väl word ganska vanligt att man kör på.


   
SvaraCitera