Forumet - Hjälp med beslutstagande sökes

Hjälp med beslutstagande sökes

577 0 26
Behöver hjälp med att ta ett beslut!

Mitt PS2 dog idag, sorgligt. Alltid velat haft ett PS3 men inte riktigt haft råd, mest så att man kan spela Ratchet & Clank, Jak and Daxter men även ospelade klassiker som Uncharted, The Last Of Us, Skyrim etc. (jag har redan ett Xbox One). 

Finns ett begagnat på Blocket för 800kr

+ Jag vill verkligen ha det
+ Blir det billigare än 800kr!? (120GB)
+ Det kommer absolut komma till användning

- Säljaren är typ 16 år gammal, om han säljer mig ett trasigt PS3 kan jag liksom inte tvinga han att gottgöra det
- Det är begagnat, finns alltid en risk med det
- Det största minuset är att jag då måste använda sparpengar jag flitigt lagt undan. De var tänkta att jag skulle ha på min 18-års dag och liksom unna mig. Dock får man ju nya pengar vid jul och såklart när man fyller år samt ska man ju sommarjobba, men äh, det känns skumt.

Spana också in:

Till TS: 800 kr är en jättebra deal - jag köpte också min ps3 begagnat, men för 1200 - men be om något slags bevis på att maskinen fungerar innan du betalar. Har du möjlighet att åka och hämta konsolen? Testa den på plats i så fall. Annars kan du be om en kort filmsnutt där säljaren visar att allt fungerar som det ska. Även 16-åringar har skyldighet att ge tillbaka pengarna vid ett felaktigt köp, kolla med hens föräldrar om du är osäker. 

time: Till TS: 800 kr är en jättebra deal - jag köpte också min ps3 begagnat, men för 1200 - men be om något slags bevis på att maskinen fungerar innan du betalar. Har du möjlighet att åka och hämta konsolen? Testa den på plats i så fall. Annars kan du be om en kort filmsnutt där säljaren visar att allt fungerar som det ska. Även 16-åringar har skyldighet att ge tillbaka pengarna vid ett felaktigt köp, kolla med hens föräldrar om du är osäker. 
Äh, pojkfan hade sålt det och glömt tagit bort annonsen -_- går väl fler tåg antar jag.Nu upp till S3ON ifall han vill göra affärer med mig eller inte :) 800kr inkl frakt är jag villig att ge

Tickstart:
hey bro jag också, high five. Sälj inte din CECHC0x-trea, den är eftersträvad, mycket populärare än slimmodellerna som inte kan spela PS2-spel.
är ju slim-modellen jag har ödfhhhhhhö

Har ett PS2 också, den äldsta varianten vars fläkt låter som ett maskinrum 

Och ett nintendo 64

hur mkt är ett 64 värt idag?