Aviseringar
Rensa alla

Hjälp med fortsättning i novell


Drag
 Drag
Ämnesstartare

Detta är så mycket jag har kommit fram till, hade tänkt att han typ ska döda djävulsmannen sen kanske ta självmord (?) eller bara slänga sig från bron ut i havet som ett halv öppet slut?
Är lite typ fast och vet ej vad jag ska fortsätta med. Ingen säker titel än men här är novellen,

Han tar upp fotot för tionde gången, fastän han har försökt bli av med sitt gamla liv så kunde han aldrig bli av med detta foto, detta foto där man ser hans far le, där man ser hur hans mor kramar om sin son, sin son vars öde har blivit ett mysterium för världen. Det var många år sedan när hela hans familj blev mördade, mördade av en okänd men fortfarande känd man, det enda han visste om sin familjs mördare var att han hade en tatuering av nån slags djävul runt öronen, det var ju alltid något Han kunde använda som identifiering.

Ty denne dag kommer bli återseendet efter år av väntan.

Han var en känd prickskytte, dyr att hyra men pricksäker, det var honom man ringde när man ville ha någon bort som till exempel konkurrenter i branschen eller farliga hot som i detta fall. Observera dock att han faktist jobbade åt staten och inte privat, staten tog hand om honom som ung och gömde honom från omvärlden, tidningarna sa att hela familjen dog och att alla kroppar var hittade, men vid första anblick kunde man inte ens veta om detta var dem eller inte, så illa tilltygade var de av denne kallblodiga mördare.

Hämnd var på tanke vid varje tillfälle.

Minnen av sin mor brukar komma tillbaka till honom, ibland just före han utför sitt uppdrag och ibland på kvällarna innan han ska lägga sig, tårar och minnena brukar välla som orkaner på honom. Han försökte dricka för att glömma men det gjorde saken bara värre.
Han levde mobilt, bytte lägenhet vid varje uppdrag, reste dit och hit, och sedan rapportera tillbaka till sina överordnade. Han gillade jobbet någorlunda, den gjorde så att minnena höll sig i schack. Han utförde det smutsiga jobbet åt staten vilket de ville ha gjort privat, i och för sig så var dessa offer dåliga folk, folk som maffia bossar, massmördare och folk som utgjorde något slags hot för regeringen.

Djävulsmannen var likaså ett hot mot regeringen.

Han brukade få sina uppdrag i form av brev till en postlåda, texten är alltid kodad i ett kodspråk som bara han och den högste överordnade känner till.

To be continued. Tack i förhand! 🙂


   
Citera
Drag
 Drag
Ämnesstartare

Nu när jag tänker på det så ska noveller väl ha en vändning, kan det vara så att Djävulsmannen är t.ex. fadern som dog?


   
SvaraCitera

Drag: Nu när jag tänker på det så ska noveller väl ha en vändning

http://sv.wikipedia.org/wiki/Den_klassiska_dramaturgiska_modellen


   
SvaraCitera