Forumet - Hjälp med jobbansökan! Tack!

Hjälp med jobbansökan! Tack!

267 0 2
Mitt första inlägg/forum här på ungdomar.se(!)

Jag har kanske en väldigt annorlunda fråga men skulle hemskt gärna vilja ha hjälp med den... Det är så att jag ska söka lite extrajobb och ska söka i klädesbutiker, men jag har ingen aning om hur man skriver ett personligt brev(ansökan)-har nämligen aldrig gjort det förut. Jag har försökt skriva något, men blir aldrig nöjd. Så här ser det ut (nedan), har ni några tips/idéer på hur jag kan göra den bättre? Tack på förhand!Hej, behöver ni en ambitiös person som kan hoppa in för att arbeta då det är ont om tillgänglig personal? Eller behöver ni helt enkelt bara någon extra som kan arbeta och tillföra extra arbetskraft? Då har ni mig! Jag heter -, är - år gammal och söker arbete i eran butik. Varför är jag rätt person för jobbet? Jag är väldigt engagerad i just det jag gör och äger den sociala erfarenheten. Jag har lätt för att ta kontakt med okända personer i min omgivning och om jag kan så hjälper jag mer än gärna till. (I mitt CV kan du hitta tidigare erfarenheter av detta.) Dessutom så älskar jag att ha i ordning. Ställa saker på sin plats, packa upp och sortera. Sälja saker och få människor till att fatta kloka beslut. Som i det här tillfället kan vara att tex köpa en viss vara. Jag är en drivande kraft och därför är det just jag som skulle passa utmärkt hos er.

Jag är en glad, positiv, social och framförallt ambitiös tjej. Mitt favorit motto/mål att gå igenom och utföra saker med största noggrannhet, för att undvika slarvigheter. Jag avskyr nämligen när man inte gör som man ska och istället håller på med något annat. Andra personer har ofta berömt mig för mitt beteende och mitt personliga engagemang för att hjälpa människor när de behöver en hjälpande hand, samt för att jag är så pass utåtriktad som jag är. Det är erfarenheter som jag anser passar utmärkt för ett arbete i butik.

På fritiden så ägnar jag mig i största allmänhet åt mina nära & kära och dessutom så gillar jag att delta i olika sorters aktiviteter. Dans, shopping mm. Vi har tre hundar i min familj och givetvis så tycker jag om att ta långa promenader med dem lite då och då. Få frisk luft och kunna slappna av. - Det är avkoppling för mig.

Jag ser framemot att få komma på en intervju, för att ha möjligheten till att beskriva mig själv fullt ut. Jag bifogar även med mitt CV, samt betyg till er och vill ni veta mer om mig så får ni hemskt gärna höra av er.

Med vänlig hälsning --.