Forumet - hjälp med kondomstorlek (omkrets)

hjälp med kondomstorlek (omkrets)

1652 0 6
Jag är 15 år och har en flickvän som jag varit tillsammans med i i ca 2 månader. Vi har diskuterat sex mycket och ingen av oss vill ha sex utan kondom. Problemet är att jag har testat alla kondomer som går att få på ungdomsmottagningen och som går att köpa på apoteket, dem vanliga (profil, näkken osv) var alldeles för trånga, jag hade stora problem med att rulla på dem. Jag testade grande lika så och det var lättare men fortfarande för trångt (jag kunde inte hålla mitt stånd länge alls). Jag har mätt och kollat på storlekar enligt omkrets (då det var där problemet var) och enligt http://www.kondomkungen.se/storleksguide som min kompis sa va bra rekommenderas en kondom med 69mm bredd och den bredaste som jag vet om att jag kan köpa i livsmedelsbutiker är 55mm och jag vill fråga min mamma om lov om att beställa kondomer från internet, så finns det något sätt jag kan undvika det? kan jag fråga ungdomsmottagningen ifall dem kan beställa åt mig? Finns det andra kondomer i affärer i sverige?

Kommentarer (1)

  1. Skulle be mamma. Sex är inget att skämmas över och hon får ju veta att ni då är bestämda och ansvarsfulla och skyddar er själva Tumme upp

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Tyvärr svenska män har för små kukar, marknaden är anpassad för dem :( Om du är som jag så köper du en 5x7m presenning på Biltema och syr ihop till en siloliknande form Tumme upp

Spana också in:

Beställ hem själv.
Om du är femton år så kan du beställa på internet med ett anonymt spendonkort som kan köpas på pressbyrån, sedan kan du bara använda det för att beställa.

Vill du hämta ut det utan att dina föräldrar får reda på det kan du ange POSTE RESTANTE som din adress. Då skickas paketet till ditt närmaste postkontor, där kan du hämta ut det med ditt leg, körkort eller pass.
http://www.posten.se/sv/Kundservice/Sidor/Poste-restante.aspx