Forumet - Hjälp med mitt ex...

Hjälp med mitt ex...

969 0 2
Hej! 
Jag är en 23årig  kille som va tillsammans med min tjej i 3,5år då vi hade de väldigt bra tillsammans varje dag men så hade jag även från börja lite tjejkompisar som jag bara pratade med på mobilen och aldrig träffades, vilket hon visste om men va svartsjuk ändå. Och i början av sista halvåret av vårt förhållande vart de mycket små tjafs och sånt på grund av svartsjuka, vi va inte alls lika tighta längre. Så Då åker hon utomlands med sin familj i 2veckor och jag umgås med mina vänner och festar m.m. (gör inget dumt med andra) så då en dag sitter jag och min kompisar  (som också har flickvän) och chillar så tar han upp mobilen och börjar hålla på med något nytt för mig och de är tinder. Laddade ner de på hans tips och råd för att de va så "jävla kul" och bara swipa, använde app den kvällen sen glömde bort den. Min tjej hittar den och får tok spel, nästkommande månader bråkar vi om allt och går de inte bra. Bestämmer mig för att göra slut med henne då jag varje dag i 6månader sett henne ledsen,olycklig och besviken. Älskar henne som fan så vet att jag kommer ångra mig men de är bra för henne. 
Så vi förblir vänner, bra vänner. Och nu 1år senare fortfarande vänner men jag har fått så sjuk mycket mer känslor för henne och vill pröva igen. Hon säger att hon älskar och tycker om mig väldigt mycket men är glad nu igen och mår bra, samt inte vill ha någon pojkvän just nu men vill inte släppa mig. 
Vi har sovit med varandra under året och när vi umgås är de som att vi är "tillsammans". Och så vill hon fortsätta ha de men jag tror inte jag klarar av de längre, går upp hoppet varje gång tills vi säger hejdå för dagen. Släpper jag henne och kontakten helt? Vet inte om jag klarar av de, gör ont och bara tänka så. Eller fortsätter jag plåga mig bara för att få fortsätta kontakten med henne?  Vet att jag varit ett svin och elak samt sårat henne, har inte rätt till något men vad göra jag av känslorna? 
Jag förstår exakt vad du menar. Jag är 21 årig tjej och för några är sedan (2012-2013) va jag tsm med en kille som vi hade det bra i början sedan gjorde vi slut och blev tsm osv och detta ledde tillslut att han va otrogen och träffade en 31 årig thailändska och då hade vi ju inte sagt att det var slut, utan han hade ju bara dragit iväg och sen efter ett tag höll vi på med varandra fast han var med henne samtidigt, han höll på med flera samtidigt när det inte funkade med henne dvs. Men tillslut orkade inte jag hålla på längre för jag visste ju ändå att de inte skulle bli vi igen hur mycket än jag försökte. Så jag bad han dra åt helvete typ bara för att äntligen säga ifrån. Men de bästa i ett sådant här läge eller som i ditt fall är att gå vidarw, jag menar det kan ju funka men i längden kommer de inte funka pga att ni gjorde slut för en anledning och jag följer ju att ex är ex av en orsak, man gjorde ju slut för något som inte funkade så varför skulle det funka igen? Jag lovar de kommer funka igen i ett tag men det kommer tillslut bli som de va när ni va tsm innan. Hon kommer förmodligen vara lika avundsjuk då som nu om ni försöker igen. Jag tror mer du vill ha henne för att du inte har henne längre, du saknar henne för att du inte kan få henne om du förstår. 

Lucka : Hej! 

Samma har hänt mig.
Jag frågade runt mycket för jag kände att jag var den ända som upplevt detta.
Men det var istortsätt alla som sa att det hänt dom också.
Jag vet anledningen till att det händer också.
Tro mig, ingen har tänkt så mycket på det som jag.
(Kanske ni två bara)

Anledningen är den: När man faller för någon för att den verkar felfri, vacker, problemlös, och man känner fjärillar i magen och är i eurofi då har man redan gått in i fällan, då är ödet redan förseglat.
Då händer det du talar om.
Ett långvarigt förhållande är inte euroforiskt.
Det är mer som en liten skatt.
Det finns ett ordspråk: " Stora stjärnor brinner ut snabbt "
Ett fyrverkeri stannar inte kvar oavsätt hur fin man tycker att den är.
;)

Ovanpå det här så har jag också ett råd för den som har känslor som verkar obegripliga.
Det är inte en dålig känsla, uppenbarligen har den en enorm kraft som förändrar livet självt.
Äg den känslan.
ilska är en bra motivator för att resa ivägm, springa upp för ett berg, slå på en sten.
Ropa allt man har i en tunnel, lära sig Capoeira.