Forumet - Hjälp med skolarbete PLZ

Hjälp med skolarbete PLZ

499 1 59

Spana också in:

Recensera musik! Ganska soft sak att göra, som innebär att man får lyssna på mycket bra musik. Ta ett album i taget och reflektera sedan kring vad du tyckte om det. Antingen kan man recensera hela albumet eller ta var låt för sig och sedan skriva en helhetsbild av ens tankar.

Eller så skulle du kunna göra en webbsida för din album-cover art, där du kommer på egna artister och låtar och gör album till deras plattor.

Det kan vara rätt roligt!
STORM:

Inget tips?


Jo, jag har gjort flera hemsidor. Föst 2-3 enklare i webbdesign på gymnasiet. Den ena hemsidan innehöll en presentation av sig själv. Sedan var det en annan som var en portfolio men bildgalleri och lite sånt.
Sedan har jag gjort två större hemsidor. Den ena var till ett företag och den andra var projektarbete i gymnasiet.

Den sidan gjorde jag i Joomla tillsammans med en kompis.
Vi skrev typ nyheter och la ut på hemsidan några gånger per månad. Var projektarbete så det handla mer om att göra saker och inte att det skulle bli en stor välbesökt hemsida.

Men jag tycker att du ska göra en hemsida om någonting som du tycker är intressant. Antar att det är en "riktig" sida ni ska göra och att man inte får göra en hemsidan med bara massor med lorem ipsum och bilder från nätet?