Aviseringar
Rensa alla

Hjälp med tjej!!! Kris vet ej vad jag ska göra


yey96
Ämnesstartare

Hej!

Jag är en kille på 17 år som har ett problem.

För ungefär 4 månader så träffade jag en tjej via internet och vi pratade varje dag minst 2 timmar om dagen, vi hade kontakt hela tiden via sms, skype, telefon. Vi bor ungefär 30 mil ifrån varandra så att det är ju en viss distans. Vi har träffats en gång, och allt gick bra, det gick bättre än bra, vi hade en jätte bra helg tillsammans. Med mycket mys osv. Vi har pratat mycket om hur vi kan lösa distansen på ett bra sätt och vi kom fram till att vi kan träffas varannan helg, det blir jobbigt men det skulle fungera eftersom att vi kan isf blicka fram till att jag kommer att flytta när jag slutar gymnasiet. Vi tycker om varandra riktigt mycket båda två det vet vi båda om. 

Men nu till problemet: För ungefär 1 vecka sedan så började hon bli helt off, ointresserad. Hon skrev aldrig längre och hon hade aldrig tid att prata. Jag frågade vad som var fel och fick ett drygt svar vi tar det sen. Jag försökte prata med henne men det gick inte. Hon berättade slutligen att hennes kompisar hade sagt att vi var för olika och tyckte att vi ej passar ihop vilket jag inte håller med om och det var hon tydligen inte medveten om innan de berättade det. Jag är tydligen för tillbaka dragen osv. Men eftersom att det var första gången vi träffades så ville jag inte vara för på för att jag verkligen gillar den här tjejen eftersom att jag vill inleda ett seriöst förhållande. 

Detta ska vara huvudproblemet.

Samt när vi pratade och skulle reda ut detta så sa hon att hon ville ge mig en andra chans. Då tänkte jag vadå har jag förbrukat en chans ellervadå? 

Men liksom,  Vi har haft lite kontakt men mest idag då jag slängde iväg ett sms om vad jag tyckte osv. Hon svarade, att jag varit dryg på senaste tid då jag vettefan vad jag gjort, jag har försökt kontakta henne från och till, hon har alltid svara men inte på det trevligaste sättet osv, då bara jag tagit initiativ den senaste veckan. Innan så skrev hon så fort hon hade tid dels säger hon att hon är osäker på mig när det gäller att jag inte tar för mig något och att jag är tillbakadragen osv och det har hon hållt inne tills efter att hon pratat med sina kompisar och allt kom på en dag liksom. 

Ska jag ge upp eller vad ska jag ta mig till? Hon säger att hon vill ge mig en andra chans, då jag inte vet vad hon menar med det. Nu har hon åkt iväg på resa och ska vara borta i ett par veckor. Så hon sa att hon knappt kommer ha tid att höra av sig. 

För kanske 4-5 dagar sedan berättade hon att hon tycker om mig jätte mycket och är kär i mig. 

Jag har sjukt starka känslor för den här tjejen och vet inte var jag ska vända mig. 
Tycker hon fortfarande om mig eller är det kört?

Ska jag ge upp, ligga lågt eller var ska jag ta vägen?


   
Citera
Ämnesetiketter

Ligg lågt och låt henne komma tillbakakrälande till dig och be om att du ska älska henne igen. Spela lite svårfångad så borde det la funka. 

Eller hitta en ny tjej och försök på nytt 🙂


   
SvaraCitera

Vet inte. Men det spelar inte så stor roll. Hon verkar rätt knäpp.


   
SvaraCitera

Hon kanske träffar någon annan paralellt.


   
SvaraCitera

Hon kanske påverkas av sina kompisar. Eller kanske hon vill ta det lugnt pga distansen. Svårt för oss att svara på varför hon blivit annorlunda.. Det bästa svaret kan du få ifrån henne men om hon är off, och nu dessutom utomlands och okontaktbar, är det ju svårt.


   
SvaraCitera
yey96
Ämnesstartare

Hon är inte utomlands utan med sina kompisar i en stuga i 2 veckor här i Sverige.... Hon är kontaktbar men behöver antagligen space. Hon säger att hon redan har tänkt men säger inte vad hon har tänkt... Ska jag ligga lågt och se om hon kontaktar mig, eller skriva ett sista sms? Och isf vad ska jag skriva?


   
SvaraCitera

läste: Hjälp jag är en tjej! Vad ska jag göra?


   
SvaraCitera

Jag hade lagt ner pga palla inleda ett förhållande på distans. Jag vet att det inte funkar för mig


   
SvaraCitera

MissAnox:
läste: Hjälp jag är en tjej! Vad ska jag göra?

Hjärta


   
SvaraCitera