Forumet - Hjälp mig!!!

Hjälp mig!!!

369 0 19
Tjenare heter Mange och är 15 år.
Jag har ett problem, en av mina kompisar e jätte kär mig, men jag har sagt att jag bara vill vara vänner, men hon forsätter att flörta men vi har bestämt att vi ska bara vara kompisar nu, men jag vet att hon fortfarande är kär i mig, och jag är istället kär i en av hennes bästa vänner, och en av mina andra vänner sa att hon är kär i mig oxå!
Men jag är rädd för att bli tsm med henne för jag vet att jag skulle såra min andra kompis jätte mycket, och jag vill inte förlora henne som vänn.
Vad ska jag göra?

Spana också in:

det går inte vara vän med någon som är kär i en. tror jag. försökte vara vän med 1 som var kär i mig och trodde att det skulle gå över men det var dumt. det var jättejobbigt för den personen att vara vän med mig. undrar vad personen gör, om jag har förstört mycket för den. har nog det. ibland tänker jag att borde vara ihop med den personen och jag har försökt det men känner mig instängd och oförstådd. funkar inte. vet att det inte gör det.
Rockisen92:

jag är rädd för att bli tsm med henne för jag vet att jag skulle såra min andra kompis jätte mycket


Klart man ska vara ihop med den man är kär i. Du har inte ansvar för hennes reaktion på det. Om hon är en omogen mupp som inte vill vara kompis med dig längre för att du är ihop med den du älskar så kanske du borde hitta nya vänner.
Jäkla stupid girl-code and shiit, fuckin' it all up.

Du gillar henne och hon gillar dig tillbaka - Bara för att en annan tjej som råkade vara hennes kompis OCKSÅ gillar dig betyder det fanimig inte att du behöver ge en positiv respons till dem känslorna.
Och om hon hindrar sin bästa vän från att bli tillsammans med dig är hon en hycklare och också en pussyblocker.

Summerar:
Du gillar X, X gillar dig = OK
Du gillar inte Y, Y gillar dig = Not OK

That's it.