Forumet - Hjälp mig!!!

Hjälp mig!!!

1377 0 22
Tjena! Jag är en kille på snart 18 bast och jag behöver hjälp!

För ca ett halvår sedan så blev jag tsm med min första tjej. Hon hade haft flera förhållanden innan och allting var nytt för mig o när vi tillslut skulle ha sex så fick jag inte upp den!! Vi testade flera ggr men det gick aldrig.. Hon kunde runka av mig och sånt men så fort jag skulle föra in den så dog den helt.

Nu är jag på g / tsm med en ny tjej, och vi har snackat i 1 månad ungefär. Hon vet att jag är oskuld och hon har frågat mig om jag vill ha sex men jag har sagt att jag inte vill gå för fort fram, men i själva verket så vågar jag inte för jag tror att samma sak kommer hända igen..!

Så vad ska jag göra? kan lite alkohol i kroppen lätta upp stämningen? Alla säger att man ska ta den tid man behöver men när vet man att man är redo då? Någon gång måste man ju testa och om den sviker mig då, så kommer den antagligen göra det dom andra gångerna också.

HJÄLP!

Spana också in:

förstår hur du känner.när ja hadde tjej så hadde ja ej problem å få upp den.men när man känner att man inte kan tillfredställa sin tjej så känns de jobbigt.tog tid innan man vågade fråga de till henne.du ha inge problem å få upp den om du leker med dig själv eller?hur reagerade tjejen som när du aldrig fick upp den då.själv så tappa ja min oskuld av en 16 åring å hon fick mig å bli avslöjad att ja ljugit om allt om sex som ja berättat innan vi hamna där.i dag är vi ej ihop å ha inte vågat ha sex sen man fick beskedet av henne
nej jag har absolut inga problem att få upp den själv. Min förra tjej sa att det var lugnt och att jag kunde ta den tid jag behövde men jag kände mig jätte dum som drog ut på det. Men jag har inga problem heller att få upp den om hon runkar av mig eller så. Men så fort vi skulle göra det så dog den helt utan anledning..
Oscar94:


Det låter som att du kan hålla den uppe när det inte är du som gör något aktivt, alltså när hon runkar av dig. Har du provat att ha henne ovanpå dig istället för tvärtom? Tänkte så att hon är den som är mer aktiv. Det kanske kan funka om problemet ligger där.
med min förra tjej testade vi en gång att hon skulle ''rida'' men det gick som det alltid gick. Men min teori är att om jag skulle dricka lite innan och sen så kanske vi ligger och myser och så går de vidare, tror ni det skulle bli lite lättare då? om man e lite påverkad så kanske jag inte tänker just ''fan nu måste jag få upp den, nu MÅSTE jag få upp den!!'' vilket leder till att den lägger sig ner istället. Första gången vi jag och min nya tjej testar att ha sex så är jag helt övertygad om att jag inte kmr kunna låta bli att få tankar som att ''hoppas den inte lägger sig nu''.
Har hänt mig och säkert de flesta vid enstaka tillfällen under åren, kanske mest när saker kändes lite nytt. 100% tankegrej, svårt att undvika om man väl är inne i det men det går. Ta det långsamt bara och låt stämningen bygga upp sig tills du inte tänker på något alls längre, så ska du se att det går plötsligt.
ok.lite alkohol kan nog gra susen.själv så insåg ja att hon ja va i lag med njöt inte alls av sexet som man gav.från början va man ju ny börjare.men ju mer veckorna gick så märkte ja att hon verkligen såg ut att lida.själv så erkände hon efter väldigt lång tid att de va kattastrof å att de inte va någon mening för mig å få doppa.de kändes tråkigt.men hon njöt inte av de lilla pipp som ja kunde erbjuda henne
ah tjejen vet redan att jag är oskuld och att jag inte är så erfaren. Men så jag ska bara vänta och bara umgås med henne så jag känner mig mer avslappnad med henne? hon har sagt att det var längesen hon hade sex nu och att hon vill ha de men kan det bli så att hon tröttnar på mig bara för att jag inte vill ha sex så tidigt?
klart hon kan tröttna.be henne rida dig.de gjorde ja.de pinsamaste ja fick höra de va när hon suckade över att de radan hadde gått.pinsamt när hon berättade att så där snabbt pipp hadde hon aldrig vart med om.tråkigt för henne med från de att ja kom in i henne.allt från någon sekund som snabbast å tog vi de lungt så fick vi va glad om den fick va där som längst 1min å de va varje samlag.under alla åren
Oscar94:


Du kan prova med alkohol men risken finns att du lär dig att bara komma igång när du är påverkad...inte så bra i längden.

Du pratar om sex som om penetration är den enda lösningen. Kan ni inte ha oralsex och smekning tills ni känner varandra tillräckligt bra. Ni kan båda komma, även utan att du sätter på henne. Kan lova att hon njuter av det, kanske t.o.m. mer än när du har kuken i henne.