Forumet - hjälp mig att få orgasm.

hjälp mig att få orgasm.

2492 0 31

Spana också in:

För det första så måste du slappna av, glöm alla krav. Jag lovar, det är viktigt. Ett jävligt bra tips är att fantisera om saker som tänder dig. Vilka snuskiga fantasier som helst kan det vara. För att då kommer du i stämning. Det sägs ju att 80% av orgasmen sitter i huvudet.

Du vet antagligen att det är viktigt att stimulera klitoris. Så gör det, så att det känns skönt. Du även knipa med musklerna i underlivet, då ökar blodflödet. Vilket gör det lättare att komma.

Duschen är faktiskt ett väldigt bra tips. Men annars är det bara att ta det lugnt och ligga och smeka sig själv. Pröva dig fram.

Den där jävla orgasmen kommer tillslut! Så ha tålamod och försök njuta av onanin även fast du inte kommer. :)
se till att vara på uta helvete innan du drar igång[rolleyes] och sen är de bara att expermintera. gör det inte under stress och låt det ta tid! glo på porr, läs noveller, fantisera, använd fingrar, leksaker, dusch... allt du kan komma på!
men det viktigaste är nog att du släpper kravet på att du ska komma, för det är ett ganska laddat ämne och dessutom jävligt avtändande om det är det enda som snurrar i skallen på dig. så skit i det, njut av det innan och se orgasmen som en big baouta bonus när det kommer[y]