Forumet - hjälp mig för fan soc är inblandad

hjälp mig för fan soc är inblandad

396 0 24

Spana också in:

Vet att något liknande hände min lillebror för flera år sedan.
Min far var väldigt berusad (pratar om att han knappt kunde stå och han spydde sedan i vardagsrummet). Han skulle sa sedan att han skulle gå och lägga sig men bara pinka först, så han ranglade bort till toan men halkade på vägen dit.

Medans han låg på golvet som en hjälplös sköldpadda och då satte morsan igång och flabba åt honom och kallade honom saker, vilket triggade honom och gjorde honom väldigt arg.

Han reste sig upp och morsan och farsan började tjaffsa som de alltid gör när de dricker.
Min lillebror kom ut från sitt rum för att se vad som var på gång mellan våra föräldrar. Han försökte sätta sig emellan de två eller något.
(Jag är inte säker på detaljerna då jag var på mitt rum när detta hände och har fått allt berättat i efterhand).

Men på något sätt eskalerade tjaffsandet och blev mer fysiskt och det är här någonstans som min lillebror åkte på en smäll, som förmodligen var riktad mot morsan, och han satte igång ett jävla liv.

Jag rusar upp från mitt rum när jag hörde lillebrorsans tjut och jag kommer sedan upp när lillebrorsan är i full gång med att ringa polisen. Farsan hade redan gått tillbaka till sitt rum.

Polisen kom och hämtade farsan från sitt rum och han fick spendera natten i fyllecell men släpptes dan där på.

När lillebrorsan lugnat ner och märkt att slaget inte var så illa, inte ens ett märke syntes, och han förstod att det var mest chocken som gjorde det så började han ångra hur långt det hade gått.

Han försökte ta bort anmälan som hade gjorts den aktuella kvällen till polisen, utan framgång.

Det slutade med en rättegång som kom först drygt ett år efter händelsen och farsan dömdes till samhällstjänst.


Min poäng av det hela är att hela händelsen ställde till det ganska mycket, som förvisso är bra om man behöver hjälp, men ställde till mer än den hjälpt för vår familj.
EHIK:

Nej jag blir inte slagen men jag sa det för jag har ett helvete i skolan

Jag trodde dom inte skulle ta mig på allvar om jag berättar omatt det är ett helvetet


Då ska du berätta sanningen på en gång. Och sedan ska du vara förbannat glad om din far kan kalla dig för sin son sedan.
EHIK:

Har lämnat meddelande att hon inte ska göra en polisanmälan


Det räcker inte, soc kommer ändå göra en utredning om saken och kan säkert polisanmäla mot ditt tyckande, men det har jag inte superkoll på.
Ju tidigare du tar tillbaka det du sa, ju mer trovärdigt kommer det vara och ju mindre skit kommer du utsätta din familj för.
EHIK:

Vad ska jag göra i morgon polisanmäler hon han


Vad trodde du skulle hända? Det är klart att det kommer gå åt skogen om du ljuger om detta. Jag blir så arg för i denna stund misshandlas barn på riktigt utan att få hjälp och så slösar du socialens tid med falskt alarm. Nej, fy och usch. Det finns nog inget du kan göra förutom att ta konsekvenserna för vad du gjort.

Vet en tjej som polisanmälde sin mamma för misshandel för att de hade grälat. Det hände för flera år sedan och de slåss fortfarande för att få bo med varandra igen, mamman förlorade vårdnaden och deras familj slets sönder. Du får tyvärr stå ditt kast. Ingen av oss kan säga vad som kommer hända dig.