Forumet - Hjälp mig från mig

Hjälp mig från mig

141 0 20
Jag har en personlighetsdefekt, att jag tror jag är hela världen och att jag borde ha kontroll över den. Inte så att jag är kontrollerande över mina vänner eller något sådant. Men säg att jag uppnår något, så i min hjärna så har jag typ redan gjort det innan det hänt i verkligheten. Vilket gör att jag inte gör det, eller blir missnöjd när jag får något gjort. Jag är perfektionist tillexempel. Hur förändrar jag detta? Då en del av mig gör motstånd för denna förändring.

Spana också in:

Jonnybravo91:

Oh ja, men som sagt är inte nästa liv relevant när vi talar om problem i detta!


Är vi inte lite off-topic nu? [wink]

Men det finns två problem med ditt resonemang som jag ser det.

Problem ett: För dom som inte tror på ett liv efter detta, som jag till-exempel. Då känns det lite väl destruktivt att ta sitt liv, när man kan jobba med personlig utveckling ist.

Problem två: Om man skulle tro på det så säger typ all religiös kunskap att det är en dålig ide att göra självmord. Om man tror på reinkarnation så är idén där att man utvecklas från sina tidigare liv, därför kan man inte säga att vad man gör nu är irrelevant. Eller om man tror på himmelen och helvetet så skulle de flesta troende skriva under på att det är en synd att göra självmord.

ONT: Kan ni släppa det där nu, och ge konstruktiva förslag eller tankar eller sticka här ifrån? [cute]
Asha:

när man kan jobba med personlig utveckling ist.


Inser du hur mycket fortare det hade gått med självmord?

Asha:

Problem två:


Tror inte på något sånt tjafs. Tror däremot på snabba lösningar till onödiga problem! [smile]

Asha:

ONT: Kan ni släppa det där nu, och ge konstruktiva förslag eller tankar eller sticka här ifrån? [cute]


Kärlek! [love][love][love]
Är sådär också.

Hitta likasinnade bara, pallar inte resten så mycket. Inget fel i sig även om det såklart är bra att kunna hantera människor.

Och gör det IRL, man blir lätt isolerad på internet även om man kommunicerar, man krymper in i sina egna tankar. Det är så bekvämt att kunna förkasta, man glömmer att det finns något som heter ansträngning.
Asha:

S3ON: Sån där är jag med. Fast ser det inte som ett problem.

För att man vill vara mer produktiv och lyckligare.


peeeeeeeehhhhh, jag är med på det där att se saker i huvudet innan det hänt... sen så gör jag det människan gjort sedan de vart små, imiterar det som hände i hjärnan, dock är det svårt att t ex en händelse som man ser i hjärnan lär vara mer fantasifull när man ska ragga på en tjej elr ngt, men man får göra det bästa utav det :D