Forumet - Hjälp mig hitta mer musik till min MP3!

Hjälp mig hitta mer musik till min MP3!

270 0 18
Köpte igår en Mp3 och laddade över låtarna jag brukar lyssna på. Direkt tänkte jag "fyfan va lite låtar!" också laddade jag in alla Skillet's album förutom Alien Youth. Känns ändå som att det fattas något... Söker omkring bland "gamla godingar" som jag lyssnat på för länge sedan och det jag kommit fram till är:

Skillet, Three Days Grace , In Flames (kanske ska börja lyssna på metal igen?), Bob Marley , Manian etc... Annars lyssnar jag mycket på Yiruma,Brian Crain,Yann Tiersen,Mozart och Beethoven. Gillar även Blink 182,Sum 41,Simple Plan men dessa har jag hört alla låtar minst 1000gånger så jag vill inte ha dom igen men liknande förslag går bra. Nåt ni tror jag kan tänkas gilla?

Till mods: Vet, det finns en samlingstråd för sånt här men fy fan för dom alltså... Man får ju betydligt snabbare svar om man gör en egen tråd ...

Spana också in:

Pluggis:

Ja... Men vadå orkar du sitta och läsa igenom allt för att hitta det eller? [crazy]


du tar de första tio banden som är postade. sen laddar du ner skit med dem. din lista över band är så jävla random att det är ungefär lika rimligt som att vänta på att någon ska posta tio band här. och går snabbare.
Hm, bättre sent än aldrig kanske.. (; ?
Tycker att du ska börja lyssna på metal å sånt igen och därmed Flyleaf,Eyes Set To Kill,Dead by April och A Skylit Drive. Annars är ju Paramore,Pink,Amber Pacific och Marianas Trench grymma de med [y]
Skaffa Sporify så blire lättare för dej själv [wink] Där finns även "relaterade artister". Det är lätt att fixa ett gratiskonto!