Forumet - HJÄLP MIG, jag beeeer er!!! (presentgrejs osv)

HJÄLP MIG, jag beeeer er!!! (presentgrejs osv)

519 0 16
Okej, min pojke fyller år om ca 1½ vecka och jag har ingen aning om vad jag skall ge till herrn då jag är ganska pank.

Denne herr är typ världens mysigaste pojke som jag nu precis har lyckats få tillbaka.

Vad skulle man kunna tänkas ge/göra?

Presenter till killar är svåra, apsvåra.
Vad tror du killar i hans ålder vill ha [tard] [ops]

För övrigt varför måste ni alltid vara så fixerade att köpa prylar? Ta med han på en resa; om du är snål bara till grannkommun och gör något kul, ät, bada, vandra, gå på spa... Bio?

Prylar gör inte människan lyckligare, iallafall på sikt, däremoet minnen är något man inte tappar bort eller som kan gå sönder. Så gör något skoj istället, och stå för kalaset, det behöver inte blir dyrt.
teensoundman:

För övrigt varför måste ni alltid vara så fixerade att köpa prylar? Ta med han på en resa; om du är snål bara till grannkommun och gör något kul, ät, bada, vandra, gå på spa... Bio?


poop:

Vad skulle man kunna tänkas ge/göra?


och då pratar jag ej om en pryl som man köper i närmsta affär utan något MED HJÄRTA OCH OMTANKE
Om jag hade haft en pojkvän som fyllde år skulle jag ta med honom till någon vacker plats utomhus om vädret tillåter. Man kan ta med sig fika eller picknick. Man kan även ha med sig ett helt sällskap av vänner om man vill det. Man kan förbereda djupa filosofiska diskustioner som man kan föra på platsen. Om man har något gemensamt intresse så kan man ägna sig åt det.

Eller så låter man bli att ägna sig åt sådana borgerliga konstruktioner.

Spana också in:

Måla en tavla eller gör något annat litet projekt som är dubbeltydigt alt. tolkas på massa olika sätt som förknippas med honom.

Har inte så bra exempel, men t.ex. så kan det vara som min pärlplatta till en anarkistvän som ogillar Sverigedemokraterna/rasism/nazism skarpt som jag gjort en "BEVARA INTE SVERIGE SVENSKT"-platta till, i svart-blått-gult. Nu har han i och för sig inte fått den (ÄN) och det är ingen födelsedagspresent utan bara något jag började på och tänkte att det passade honom.

Gör något själv som du lägger hjärta i!!! alltid finast, dock jävligt svårt att komma på när det inte är hel-spontant.