Forumet - Hjälp mig..! Kommer kanske bli slagen på måndag!

Hjälp mig..! Kommer kanske bli slagen på måndag!

228 0 14
Hej Ungdomar.. Igen.

Det har uppstått ett problem för mig idag, som kan leda till att jag blir misshandlad i skolan på måndag. Saken är den att min kompis flickvän ville röka på med mig, och jag sa blankt nej, eftersom det är hans brud!

Efter att jag sagt nej till henne så får jag ett samtal av en annan polare (som är killens kompis också) och han sa att jag inte ska ge henne någonting. Såklart, så sa jag att jag inte skulle och att jag inte hade tänkt det heller..

Allt verkade bra och så, tills idag när han killen skriver på Facebook att jag ska "tagga" och att jag gjort så att dom bråkar. Den här killen är betydligt större än mig och jag vet hur han funkar, han och hans polare kommer gå på mig i skolan på måndag.

What the hell am I going to do? Help me! [sad]

Spana också in:

Randroid:

Aah att ge en brud en cigg är ju typ som att ligga med henne shit asså


Ciggaretter är väl fan ta mig inte samma sak som marijuana.. Eller hur?

isola:

Är det så det går till i Jakan nuförtiden lr?
Vad är det för knäppisar?? Fattar inte. Säg åt alla på skarpen att du varken vill röka ellr slåss.


Det är så det går till nuförtiden, ja. Har ju gjort det men får bara "skiter i" tillbaks.
Vet inte om det finns så mycket du kan göra mer än att försöka prata med honom innan ni ses. Höra vad han är upprörd över och förklara din version av vad som hände. Hjälper inte det så vete fan, beror väl på hur långt du vill gå men det bästa vore väl att reda ut det här utan att göra det värre och sen hålla dig borta från såna som han i fortsättningen.
Hota med att du ringar polisen, ifall dom skiter i gör du det och säger att de hotat dig, End of this shit.

Angående rökning och marijuana, i mina ögon är lika dåliga ciggaretter är nästan värre ifall man ska tänka på vad som är farligt då det är beroendeframkallande och dåligt för hälsan OCH LAGLIGT, marjuana i mina ögon är sameshit fast icke lagligt.