Forumet - hjälp mig nån

hjälp mig nån

413 0 4
hej, jag vill mest skriva av mig för har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv, har ingen att prata med och orkar inte ens leva längre. jag och min kille gjorde slut för 3 veckor sen pga för mycket bråk och tjafs, även otrohet (inte sex utan hångel) båda två. relationen var förstörd men vi älskade fortfarande varandra. efter en helg då vi möttes ute ca en/två veckor efter vårt breakup börjar vi träffas igen. vi kunde inte hålla oss från varann, vi började träffas regelbundet och han sa att han älskar mig och är så himla kär i mig. han överraskar mig med tacos, rosor och nallar i fredags. vi hade världens bästa helg och vi betedde oss verkligen som att vi var i ett förhållande och vi skulle under denna tid känna efter om vi vill bli tillsammans igen, vilket vi båda vela. vi sov med varandra varje dag och igår fick jag veta att han sov med en annan tjej i söndag, och låg med henne. jag var hos han samma dag och han skjutsade mig till jobbet, jag slutade 23 och åkte hem. han skrev godnatt, att han älskade mig och att jag skulle sova så gott - efter han legat med en annan tjej. 

efter att hon ringde honom igår undrade jag vem det var, sedan ljuger han om detta och menar på att dom endast träffats en gång ute, men att han inte känner henne. då skriver jag till henne för jag får en dålig magkänsla, och då berättar hon att dom träffats flera flera gånger. han svor på sin egna mammas död att han inte kände denna människa, men nu erkänner han. hur kan man vara så falsk? ena dagen vara kär som aldrig förr och sen göra såhär???? jag har nyckel till honom och hade lika gärna kunna åkt till honom den natten (glad att ja inte gjorde det). till hans försvar var vi inte tillsammans, fastän vi betedde oss just så, och så trodde han att jag hade legat med någon annan (rykten) och därför gjorde han det. han blockade inte ens tjejen efter, visade ingen ångest alls utan fortsatte leva med mig som vanligt i 3 dagar tills jag kom på honom. hur ska jag göra??? han är den enda jag har, men vet inte hur ja ska lita på han igen… han är den enda jag vill ha, trodde aldrig han skulle göra såhär. han säger hela tiden att han äcklas av andra tjejer och bara vill ha mig. 

Anonym118: hur ska jag göra??? han är den enda jag har
Hej, han verkar vara en falsk typ så otroheten kommer tyvärr sannolikt att upprepa sig i framtiden.

Du kommer att hitta en bättre kille i framtiden. Även om det kommer kännas tomt ett tag efter uppbrottet med den här killen så kommer du ta dig igenom det och känna dig bättre sen. Du är värd bättre.

Spana också in: