Forumet - hjälp mig nu på sekunden snälla.

hjälp mig nu på sekunden snälla.

914 0 28
Sitter här och känner att ångesten kommer fort, har känt det hela dagen men nu såhär på kvällen blir det alltid värre.


speciellt idag eftersom att jag ätit allt förmycket .. både förmycket och för "förbjudna" saker. Har dessutom inte tränat vad jag enligt mitt huvud skulle tränat idag ...

är mycket annat skit just nu också, och ingen av mitt skyddsnät är hemma eller tillgängliga idag. Villket gör att jag känner för att göra "olagliga" saker som att skära, dricka och äta tabletter.

snacka med mig please?

... <3
My dreams are her:

Hej är jag mager?, nej du är fin om än lite smal men vad ska man säga käka och må bra.


Jag är inte mager, jag är normalvikt om inte mer än normalvikt numera. Väger 60kg och är 169cm lång. MEN ångesten är lika stor som den alltid har varit, även då när jag vägde mindre, och nu när jag kommit tillbaka igen.

Vikten är rätt, kroppen mår bra. Men jag mår fortfarande lika dåligt i huvudet.

Spana också in:

My dreams are her:

Don't worry be happy.


Det var en som skickade den låten till mig för några år sen när jag var nära att dö, den hjälpte mig mycket faktiskt :) Fast tror att den turen är förbrukad, kanske gör saken värre tillochmed deprimerande .

är jobbigt att kolla tillbaka i tiden på saker som hänt ............
fallen_angel:

ta en dusch lr sätt dig och läs ngt som distraherar dig iaf:)


Ja, det brukar fungera ganska så bra att försöka distrahera med átt läsa, lyssna på musik och sådär. Duscheriet är därimot lite deprimerande för mig :( Men man känner sig inte lika äcklig efteråt villket är skönt :)

Gick och läste igår (dagen då jag skrev tråden) Och det gick tydligen för här sitter jag spritt språngande Levande idag med!

[love]
Sök hjälp, det är uppenbart att det inte spelar någon roll hur mycket man väger eller hur nära sin målbild man kommer, har du en dålig självbild eller ätstörningar (Eller vad det nu är) så sitter det kvar.

Kan du inte tänka lite logiskt på det annars, att du glömmer träna en gång means nothing.
Det är ibland skönt att missa träningen, det betyder mer vila för kroppen.
Jag vet inte villken mer sorts hjälp som jag ska söka? ;S

gick på behandling för äs men bara tills jag gick upp i vikt och det var länge sen,

sen för nått år sen så började jag på behandling hoss psykologer. Och har stöd och hjälp från skolan med sjukskrivning och med andra saker.

Sen när jag slutade där så började jag gå och snacka med sjuksyster på skolan istället så nu går jag på en liten behandling hos henne kan man säga

Vad mer ska jag göra? :(
justbeyou:

Vad mer ska jag göra? :(


finns nog inte så mkt mer man kan göra, det bästa är att gå kognetivbehandling för att först stabilisera maten och sen psykoterapi i MÅNGA År ...sj har jag gått i psykoterapi i 1 o ett halvt år, och för ngra månader sen började jag med kognetiv behandling(?) och då blev jag fett mkt värre. för dem tvinga i mig mat men fuck it, :) psykoterapi is the shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![bigcheers]
dom tvingade i mig mat också, men numera behöver ingen tvinga i mig mat så jag behöver inte gå på den behandlingen längre.

och psykoterapin, jag vet inte det känns inte som om det fungerar :'(
visst jag har inte gått på det så länge .. typ ett år sen jag tog emot den sortens hjälp. Men saken är den att jag antagligen inte berättar de rätta sakerna för dem .. (lite svårt för dem att hjälpa mig då kanske?

så det är väl det jag måste börja göra nu känns det som