Forumet - Hjälp mig!

Hjälp mig!

1227 0 2
Jag är en tjej på snart 16 år som är både duktig i skolan och är väldigt aktiv inom fotbollen. Jag har väldigt bra betyg i skolan tycker det är kul osv, jag har även många vänner runt omkring mig. Men problemet är att jag har så himla mycket prestationsångest över allt. Jag ska börja gymnasiet snart och jag är så himla stressad över mina betyg, men jag har också ångest för fotbollen. Jag älskar att spela fotboll verkligen men nu har mitt lag gått upp i damlaget och hela laget ska felas upp i två lag ett dam u lag och ett damlag. Jag känner en så himla ångest över att jag inte ska komma med i damlaget. Alla mina vänner kommer hamna där och jag vill inte bli ensam kvar. Vi har haft träningar och träningsmatcher osv där vi har fått chansen att visa vad vi går för men eftersom jag har sån ångest över detta har jag inte kunnat presentera mitt bästa och ännu värre är det att min nya tränare sätter mig på ytterkanten när jag egentligen är anfallare. JAG HATAR ATT VARA PÅ KANTEN! Detta har gjort att jag har tappat gnistan lite för jag vill spela anfallare men jag vågar inte säga det till min tränare. Jag kommer bli så himla besviken och ledsen om jag hamnar i u laget. Men samtidigt så känner jag att om jag hamnar i damlaget och får spela på kanten går jag hellre ner till dam u om jag får spela anfallare, för jag tycker verkligen att det är roligt att spela anfallare och detr det som jag ör bäst på. Tillbaka till skolan, jag har ju valt en skola eller fler skolor som jag vill gå på men jag är rädd att jag har sagt för höga krav på mig sjölv och Inte kommer komma in, har flera gånger tänkt att skita i allt och bara gå på skolan som finns här där jag bor. Min före detta ”kompis” har valt samma linje och samma skola som jag vilket jag också har ångest över, tänk så skulle vi hamna i samma klass och allt skulle bli jätte stel dessutom stör jag mig väldigt mycket på henne i allmänhet. 

Jag vill bara gråta men jag kan inte, har sådan ångest att jag inte kan sova på nätterna både över skolan och fotbollen. 
Hur ska jag göra med skolan?
Hur ska jah göra med fotbollen?
Hur ska jag bli av med ångesten?
Är jag utbränd, stressad eller deprimerad?
Jag vet att jag har höga krav på mig själv och jag tror det beror på att min storebror är så perfekt, han har alltod varit bäst i skolan osv, därför känner jag att jag ”måste leva upp till hans nivå volleyboll jag inte klarar riktigt.
Snälla hjälp mig, vad ska jag göra?!

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter: