Forumet - hjälp mig snälla, min flickvän vill ta en paus, vad ska jag göra?

hjälp mig snälla, min flickvän vill ta en paus, vad ska jag göra?

4061 0 18

hej, jag vet att det här låter patetiskt men jag har varit tillsammans med min flickvän i en vecka nu snart och hon ringde mig igår och sa att hon ville ta en pausGråter för hon visste inte riktigt om hon ville ha ett förhållande eller inte just nu, men hon sa att ifall hon ska ha ett förhållande med något nu så är det med mig för hon tycker om mig jätte mycket och tycker att jag är värsta drömkillen, hon sa som sagt att hon ville ta en paus och tänka så efter det ska hon bestämma sig om hon vill ha ett förhållande eller ej. Förvirrad

jag älskar verkligen den här tjejen och jag vill verkligen ha ett förhållande med henne men hur ska jag göra? Ska jag ligga lågt tills hon har bestämt sig eller ska jag göra något åt det? Jag är rädd för att det blir konstigt mellan oss även om hon vill ha ett förhållande efter de här pausen också, hur ska jag övertyga henne?Ledsen

hjälp mig snälla, skulle uppskatta snabba svar, tack <3

Spana också in:

Förlåt om jag säger det här men som kvinna med erfarenhet av heteroförhållanden: jag skulle freaka ur fullständigt om jag varit tillsammans med någon i en vecka och killen påstod sig älska mig redan då. Hade nog också bett om en paus.


Men med det sagt är det inte nödvändigtvis så att hon gör slut, hon kanske bara vill vara ifred ett tag, och ja, då gör du absolut bäst i att ge henne utrymme (dvs ring/smsa inte konstant, tjata inte på henne om vad hon vill, låt henne höra av sig till dig innan du skriver till henne).

time: Förlåt om jag säger det här men som kvinna med erfarenhet av heteroförhållanden: jag skulle freaka ur fullständigt om jag varit tillsammans med någon i en vecka och killen påstod sig älska mig redan då. Hade nog också bett om en paus.


Men med det sagt är det inte nödvändigtvis så att hon gör slut, hon kanske bara vill vara ifred ett tag, och ja, då gör du absolut bäst i att ge henne utrymme (dvs ring/smsa inte konstant, tjata inte på henne om vad hon vill, låt henne höra av sig till dig innan du skriver till henne).

Som jag ser det finns det en sak du absolut ska undvika i vart fall, och det är att klamra dig fast som en blodigel. Det är lätt hänt i den ganska tuffa situationen. Dock kommer det garanterat inte att gynna din sak. Så tyvärr måste du nog försöka hålla dig undan och hoppas att hon ändrar sig och kanske kommer tillbaka vilket kan hända men troligen inte. Trist!


midvintertid: Jag känner spontant att hon bara behöver leva livet liksom... Omedvetet kanske, men hon är nog inte redo för ett förhållande på långa vägar. Man kan tycka om nån jättemycket ändå, t o m vara kär, men att det inte är där man ska vara i livet just nu.

det här låter som bs

man kan vara kär, men inte vilja var tillsammans för att det inte funkar, men jag tror inte man träffar någon man är kär i men sen tänker att "äh, det är inte riktigt rätt tid att vara tillsammans med dig så jag skiter i det här" i så fall är man nog inte kär.