Forumet - Hjälp, min hund fick just sin första utlösning!

Hjälp, min hund fick just sin första utlösning!

7179 0 46
jag fatta inte att det var så här att ha hund, jag bevittna just en mycker vulgär syn. Min hund börjar rycka som han ska klia sig men rör inte på benet. Jag förstår inte mycket, men så får jag syn på hans stora erigerade, röda penis! Han sitter och luftjuckar bredvid mig i soffan och hoppar sedan ner för med en krökt rygg valsa runt på golvet medan hans underkropp mekaniskt juckar av sig själv. Han verkade inte veta vart han ska ta vägen och ställer sig med huvudet mellan frambenen och tittar förskräckt på denna monstermaskin som plötsligt har börjat leva sitt eget liv.
När jag senare kommer tillbaka efter att ha lämnat rummet i några sekunder sitter hunden i soffan, hans penis har återgått till normalt tillstånd och på filten sitter två våta sprutfläckar.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Min hund har blivit man!!!
Kommer det här numera höra till vardagen? Jag har aldrig haft så mycket att göra med hanhundar, jag kan ingenting om sånt här! Ska de verkligen spruta omkring sin säd utan att ha en tik i närheten på det här viset? Det känns väldigt jobbigt om han ska spruta ner allting i fortsättningen också.

Spana också in:

hjortpojken:

hur gammal är han?? har aldrig varit med om och bor ändå med 3 hanhundar!


han fyller ett år om ett par månader. Så han har antagligen just kommit in i sin värsta pubertet.
Jag kolla runt lite och det verkar inte vara så vanligt, men händer vissa.

Kan ju inte vara farligt iaf att han får lite utlösning. Men jag skulle helst vilja att detta inte upprepades, han verkade ganska besvärad av det hela faktiskt :(
ööörkarn:

Det är väl ungefär som med grabbarna kan jag tänka mig. Dom får okontrollerad utlösning i början av puberteten och sen slutar det. Var lugn, din hund kommer inte hålla på så hela tiden.


Mm, det var så jag tänkte, bara han inte visar sig vara en översexuell hund som juckar på allt och onanerar och saker. Det skulle vara jobbigt.
looptroop:

Låter där som om at du gjord det åt han förut


när jag ropa åt min pöjkvän som låg i badet och förklarade vad som skedde mitt framför mina ögon så sa jag att det var ju lite synd om honom som inte kunde tillfredsställa sin nyfunna sexlust på ett vettigt vis (innan det visade sig att han faktiskt klarade av att få utlösning tillslut). Gissa vad han föreslog :(
Jag har fortfarande lite men sedan gårdagen, jag är lite försiktig runt hans penis så jag inte ska tillfredsställa honom på något vis :( Men det vore ju samtidigt lite intressant att se det hela en andra gång så jag inte missar själva sprutet, jag undrar hur det såg ut!