Forumet - hjälp, min kille prioriterar ficklampan!

hjälp, min kille prioriterar ficklampan!

3482 0 35
jag och min kille har varit tillsammans i en månad. det var bra den första veckan men på senare tid så har jag märkt att han verkar vara mer och mer frånvarande i relationen.
när vi har sex får han knappt stånd eller det tar lång tid oavsett vad jag gör typ. han säger att han vill ha analsex, men jag är inte redo för det än känner jag och det har jag sagt till honom också.
i förrgår när han va i skolan och jag slutade innan honom men gick hem till han när jag slutade så släppte hans syrra in mig och sa att han snart skulle komma hem och det viste jag ju. så jag väntade på hans rum och spelade på hans xbox.

jag började titta efter vad han hade för roliga saker där inne och jag hittade i en låda under sängen en sån där flashlight eller vad dom kallas, en sån gummi fitta. jag har blandade känslor, känns som han inte prioriterar mig högt eller ser mig som ett sämre alternativ att ha om han inte hade sin ficklampa.
jag vet inte vad jag ska göra. alla killar jag har varit tillsammans med har varit likadana, var finns bra killar? vad tycker ni jag ska göra?
Spontant känner jag att han låter sunkig och skev. Om inte du trivs med honom och hans beteende så kan du verkligen hitta någon som inte är som han. Det kan vara svårt men det är värt att vänta och vara singel tills man hittar en trevlig och skön partner.
Om du verkligen älskar den här killen och vill vara med honom så borde du prata med honom om hur du känner inför hans sexleksaker och vad han vill göra i sängkammaren.

trevlig-snubbe: Du kanske ska försöka att tända på andra beteenden än det du har tänt på nu.
Haha ehm.. Du har ganska svårt för känslor och sådär överlag va?Till TS: Prata med honom om det! Det allra viktigaste är att du ej viker dig för hans 'krav'. Jag menar, om ni ej kan komma överens på ett sätt som känns bra för er båda så kanske ert förhållande har nått sitt logiska slut?

Försök även att tänka lite mindre "hitta den rätta killen", sysselsätt dig med intressanta ting och anslut med personer per natur som delar din passion.  

Spana också in:

Tänker ge mig på ett försök att dechiffrera 

trevlig-snubbe:
Man kan väl ta och resonera med sig själv innan om man bara har träffat någon som inte passar en att finna sidor hos den som inte finns hos de man brukar att tända på. Människan är dynamisk förstår du.
Istället för att vid första anblick avvisa en person som icke-intressant. Så bör man istället anstränga sig för att hitta sidor hos denna man kanske ej själv var medveten om att man fann attraktiva.

huruvida det här fungerar eller är ett bra tips lämnar jag åt er andra att svara på.

Nahual: Tänker ge mig på ett försök att dechiffrera 

Istället för att vid första anblick avvisa en person som icke-intressant. Så bör man istället anstränga sig för att hitta sidor hos denna man kanske ej själv var medveten om att man fann attraktiva.

huruvida det här fungerar eller är ett bra tips lämnar jag åt er andra att svara på.
Tack, helt klart bättre formulerat. Du förstår vad jag egentligen menade CoolMycket glad