Forumet - Hjälp!!! Naturkunskap 2

Hjälp!!! Naturkunskap 2

2237 0 13
Hej!!
Jag har paniiiik. Måste lämna in min inlämning idag. Min inlämning går ut på att jag ska svara på frågor, men hittar verkligen inte svaret. Skulle vara jättesnällt om nån kunde hjälpa till. 

fråga 17 Redogör för hur man förstod att solen är i centrum av solsystemet.

Fråga 18. Redogör för varför man ser bakåt i tiden när man tittar ut i rymden.

Fråga 19. Redogör utförligt för en stjärnas livscykel och hur den påverkar förekomsten av olika grundämnen.

Fråga 20. Redogör så utförligt du kan för risken att jorden träffas av en meteor. Svara med egna ord, gärna med hänvisning till angiven källa på internet.

Fråga 21. Redogör så så utförligt du kan varför månen inte trillar ned på jorden. Svara med egna ord, gärna med hänvisning till angiven källa på internet.

Fråga 22. Diskutera så utförligt du kan för hur stort ett rymdskepp måste vara för att man skall kunna åka till den närmaste stjärnan bortsett från vår egen. Svara med egna ord, gärna med hänvisning till angiven källa på internet.

Fråga 23. Diskutera så utförligt och nyanserat du kan för sannolikheten att det finns liv på andra planeter. Svara med egna ord, gärna med hänvisning till angiven källa på internet.

Fråga 24. Diskutera så utförligt och nyanserat du kan för varför astronomi kan anses vara en experimentell vetenskap. Svara med egna ord, gärna med hänvisning till angiven källa på internet.

Spana också in: