Forumet - Hjälp nu!

Hjälp nu!

11013 2 47

Detta hände typ nyss! Jag(16 år) är tillsammans med en kille (16 år)och är även kompis med hans lillasyster(14år). Jag ska sova över hos honom ikväll och vi låg i soffan och myste. Han vred mig upp så jag låg halvt ovanpå honom och vi pussades och hade det allmänt mysigt. Vi låg med huvudet mot dörren och den när jag tittade upp såg jag att min kompis spionerade på oss. Hon tittade försiktig fram för dörren var inte riktigt stängt. Jag låtsades inte om någonting och sa inget till någon utan fortsatte att mysa. Jag vill säga till henne att det inte var okej att göra så som hon gjorde och att jag gärna umgås med henne också. Men hur? Och hur ska jag säga det till min kille? Hon försvann efter ett tag när vi satte oss upp. Hon är med annars hela tiden typ, när vi kollar på film osv. Vi är ganska blyga av oss och det är ganska bra att vi är själva i början och fixar till så att vi är trygga. Nyss låg i och skedade och kollade på film. Vi hade supermysigt. Hon kom in och satte sig där och kollade med oss.Enda stunden vi är själva är när vi har lagt oss för att sova men jag har på känn att hon kommer kolla på oss ikväll också… Jag tycker inte att det är okej att hon gör så. Hur ska vi göra när hon kommer in och "vill va med". Jag tror inte att han tycker det är okej att hans lillasyrra ska kolla på oss när vi gör lite privat. Hur ska jag göra?Shockerad Rodnar

det kanske bara är jag, men om ni är bekväma med varandra så borde det väl inte vara någon större grej att hon är närvarande. ser varför det inte är så najs om hon är det hela tiden, men kom igen, det verkar som att ni sätter ribban för vad som är okej att göra bland (uppenbart frivillig) publik rätt lågt. om hon blir obekväm så går hon väl, liksom.

om det nu verkligen är ett problem så prata med henne. men om det inte är värre än du beskriver så överreagerar du.

Spana också in:

Bästa är ju att prata med henne.

Som ovanstående säger. Är ni trygga med varandra så gör det väl inte så mycket om hon sitter där. Hon lär gå om hon tycker det är jobbigt eller obekvämt själv tro mig.

Han vet säkert redan om att hon gör det. Bara det att han kanske inte bryr sig. 

Ni kan ju alltid vara hemma hos dig lite mera om det nu är jobbigt att hon hänger efter hela tiden. Eller funkar inte det?

Vi har snackat lite nu. Hemma hos mig är det nästan värre för min familj är hemma hela tiden. Hos han är ingen hemma typ(han och hans syster oftast) Hon har en kompis hos sig nu och vi hörde hur hans syster föreslog att de skulle in och kolla på film med oss. När de kom in låg vi sked och pussades. Kompisen verkade tycka att det var lite obekvämt men hans syster reagerade inte alls så. Min kille gjorde som planerat och sa att de fick gå härifrån och att vi ville vara ifred. Kompisen gick med på det direkt men systern blev lite småsur och  segade sig ut. Systern sa att hon skulle komma tillbaka senare. Hon har retat oss lite också och frågat om han tycker om mitt hår osv. börjar bli trött på det här :/ (på hon alltså, inte han)

Ja då är det lite svårt att få egentid med han.

Hon kanske rent av är lite sotis på att du spenderar så mycket tid med han och inte är bara med henne mellan varven om du ni va så innan. 
Hon kan ju sakna det.

Men att hon hänger på et hela tiden är lite drygt ja.

Bara att fortsätta att säga till henne att ni vill vara ifred lite med. 

Jepp, vi tröttnade att de sprang inne hos oss så vi har nu tagit daton med filmen på och gått tills hans mini-rum och lagt oss med den i knät för att kunna vara ifred. Han har hasp på sin dörr och de håller på och bankar och knackar... suck. Han har redan öppnat och sagt till dem på skarpen men vad hjälpte det... Nu har vi i alla fall bestämt oss att kan ska klaga för sin mamma när hon kommer hem. Man kan inte riktigt koncentrera sig och ha mysigt när det är massa annat runtom. Så romantiskt blir det ju inte men vi får ligga väldigt nära nu iaf ;)

Va ska dom klaga på för något? 
Finns något som heter privat liv som alla har rätt till.  Även om man bor i samma hus.

Va skulle lillasystern säga om ni konstant va efter henne? Så fort hon gick till sitt rum att ni bara öppnar dörren och kliver in och sätter er och stirrar på henne?
Tror inte hon skulle tycka det är så kul heller, men hon kanske inser att det inte är så kul för et heller att hon ständigt är efter er.

Ne sånt är lite svårt om de är dom som bankar på dörren och man bara vill att dom ska försvinna så man kan vara för sig själv. Men det kan ju vara mysigt att bara ligga nära varandra med ibland