Forumet - Hjälp nu! Pojkvännen vill......gymnasiet....

Hjälp nu! Pojkvännen vill......gymnasiet....

2347 0 25
Jag har nyss börjat första året på gymnasiet och går i samhällsprogrammet. Min pojkvän går i en annan skola och natur. Han vill inte att jag ska gå på mitt gymnasium eftersom att han inte kommer gå där och inte vara med mig och han är jätte avundsjuk lätt. Han vill inte alls att jag ska gå där heller för då kommer det finnas killar där säger han och att de kommer titta på mig och tycka jag är snygg fast jag är ful. Han säger nu att han måste byta till min skola och det var fullt i samhällsprogrammet så han ska gå i natur. Men han vill att jag ska byta till natur också eftersom att han ska gå där. Jag säger att jag vill gå samhällsprogrammet eftersom jag vill gå där. Jag har fåt lära känna tjejer där och de är jätte snälla. Min nya klass är mycket bättre än i högstadiet. Högstadiet var de värsta åren någonsin. Inga var vänner förutom jag min pojkvän och min bästis. Men hursomhelst, min pojkvän säger att jag måste gå i natur där han går för annars då kommer han att lämna mig. Jag sa att jag ville gå samhällsprogrammet och tänker på min framtid. Han säger att om jag inte byter då kommer han försvinna från min framtid. Han kommer hata mig och göra min skolgång till det värsta. 

Jag vill inte att han lämnar mig men jag vill inte byta...... Han tycker att jag är jätte egoist & jag är nog det...... Min kille säger att jag väljer det före han osv......

vad ska jag göra?!? 

Ska jag byta till natur eller stanna kvar i samhällsprogrammet?!?

jag behöver verkligen hjälp! Snälla hjälp!!!

Spana också in:

Du ska dumpa snubben. Han kan inte bry sig om dig speciellt mycket om han villkorar er relation till att ni går på samma linje på samma skola. Då finns det inte heller någon anledning för dig att bry dig om honom. Dessutom verkar han ha ett sinnessjukt kontrollbehov. Inget bra alls.

Jötunheimer: Jag vill inte vad sån men vad går han på för skola?
Han började på en liten skola som var utanför stan. Han valde den skolan för att kunna koncentrera sig på skolan eftersom den var så liten med få personer i klassen. Men han säger att han byter till min skola för att han vill vara med mig minst 6timmar om dagen och han säger att han inte kommer kunna orka och tänker vippa av skolan för han ite kommer klara det om inte jag går med honomn.