Forumet - hjälp omgående!

hjälp omgående!

146 0 5
har en 740 tic, -88. allt original, gått 43000+ mil.

den strular, när man kommer till laddtrycket så börjat den liksom hoppa, hacka.
har bytt tändspole, tändstift, tändkablar, bränslefilter, luftmassemätare, fortfarande samma reaktion. kollat massa vakuumläckor med startgas, inget utslag även fast laddtrycksmätaren vajar upp och ner.
har gått lite som den vill, en dag bara började den fungera igen. innan det hade vi typ en halvliter bensin i och bilen fungerade perfekt, sedan tankade vi fullt och... nae, ville den funka?! knappast..
har kollat spridare och hela köret, finner inte felet.
Nu har den gått bra några dagar, om man bortser från att laddet varit segt, den har tvekat några sekunder.
sen idag skulle vi kolla med startgas om vi hittade någon liten vakuumläcka då mätaren fortfarande vajat, och sen satte vi in dumpventil, och testkörde, då började bilen att spotta och hacka igen, vi kollade vakuumläckage, kopplade ur dumpventilen, men det blev ingen skillnad.

någon som kan sånt här?
tror det har med bränslet att göra men inte säker.
har inte ställt upp laddtrycket något, har originalspridare på, de gröna, alltså de stora.

tacksam för hjälp, OMGÅENDE, då vi måste ha bilen fungerande inom 2 dagar...

förresten, när bilen går dåligt drar den ungefär 3 liter milen, om inte ännu mer, vilket gör att jag tror att det beror på bränslet, att bilen får för mycket eller något, kan bara inte hitta felet.
har dessutom sportfilter i, lite dumt att säga kanske men vi testade ta bort filtret och bilen gick bättre, var nog dock bara en slump.

JÄTTEtacksam för hjälp!

Spana också in: