Forumet - HJÄLP OSS ATT HITTA EN PIERCINGSTUDIO I STHLM! utan förälders tillstånd

HJÄLP OSS ATT HITTA EN PIERCINGSTUDIO I STHLM! utan förälders tillstånd

5716 0 98
hej allihopa! [smile] vi är två tjejer som inte får pierca oss mera för våra föräldrar, och vi undrar om det är någon som vet nån piercingstudio i sthlm, som man alltså inte behöver ha med förälder. vi har ringt till studio Astron, men man behövde tillstånd där med, nån som har piercat sig där ? [rolleyes]

kram [smile]

Spana också in:

Hampie:

Vänta tills ni är gamla nog. Det finns en anledning att det inte är många som piercar folk som inte är vuxna eller får för sina päron. De som dessutom gör det är antagligen dem man inte bör göra det hos..


men vi orkar inte vänta tills vi är 18 år!!! [confused] så om ni bara ska komma med såna kommentarer så behöver ni inte svara alls, okej? de vi ville va att få ett seriöst svar på frågorna, inte massa annat shit [tard]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Rewue:

Piercing är så jävla snyggt!


JAA !! [bigsmile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jeay_L:

Om ni verkligen vill ha det så kan ni väl ändå vänta?


varför vänta?! [confused] svara på frågorna, elr skriv inget, tack !
Mawns:

Riktiga män kör med säkerhetsnålar. Riktiga flickor också för den delen.


det går inte med säkerhetsnålar, om man tänker sätta dit tex ett smycke till läppen, som är mkt tjockare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


IceFalk:

Ni behöver väl förfan bara vänta ett år och sen är det chill?


wtf?!?! [confused] och vad hjälper det att vänta ett år då? då är man 16, och åldersgränsen är 18. så om du inte har svar på frågorna så behöver du inte svara, okej ? [smile]
xDesperaTx:

men vi orkar inte vänta tills vi är 18 år!!!


Du tror inte att din mor tvingar dig ta ut piercingen när hon upptäcker den? Eller att du kanske får en infektion i den om den görs av en oseriös piercare vilket kan resultera i ganska obehagliga konsekvenser?

Just attityden "orka vänta tills jag är 18, jag kan bestämma nuuu!!" är väldigt omogen och är just varför man inte låter 15-åringar bestämma själva. Jag vet saker som jag funderar på att göra, men jag väntar medvetet tills jag är äldre för att hinna tänka igenom det och inte ta förhastade och kanske ödesdigra beslut.

xDesperaTx:

så om ni bara ska komma med såna kommentarer så behöver ni inte svara alls, okej?


Om du jämför mitt svar med många av de andra svaren i tråden så kan du se att mitt är både relevant och inte flams. Finns många smilyinlägg och helt irrelevanta inlägg - borde du inte klaga på dem? När det kommer till huruvida jag skall svara eller ej så är det inte upp till dig att avgöra vem som får svara och inte svara - ditt inlägg innehöll heller inte några önskemål om något sådant.

xDesperaTx:

de vi ville va att få ett seriöst svar på frågorna, inte massa annat shit [tard]


Jag har givit er ett seriöst svar - det enda i tråden.
xDesperaTx:

varför vänta?! svara på frågorna, elr skriv inget, tack !


Då får du väl övertala dina föräldrar, jag har fått vänta, vilket jag är glad över, ville göra i ögonbrynet men jag tror inte jag skulle passa i det egentligen, så nu funderar jag på naveln eftersom det kan jag välja EXAKT när jag vill visa, och nu är jag ändå 18..
Tscabo:

Ni kommer inte få seriösa svar. Vänta tills ni är arton.


varför skulle man inte få seriösa svar [confused] det här är vell som vilket forum som helst lixxom, och vi tänker inte vänta tills vi är 18.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


yeahbiteme:

Det är precis sådana där uttalanden som bekräftar att ni borde låta bli piercingar helt och hållet. Vill ni inte att det ska bli ordentligt och bra gjort så kan ni lika gärna skita i det tycker jag.


vi har redan piercingar [confused] och det är fortfarande bättre att gå till en oseriös piercare som iaf inte sticker i en nerv osv, än att göra det själv hemma och skada nerver å saker

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


IceFalk:

xDesperaTx: wtf?!?! och vad hjälper det att vänta ett år då? då är man 16, och åldersgränsen är 18. så om du inte har svar på frågorna så behöver du inte svara, okej ?

Okej, ja men då får ni väl vänta i tre år då.. Varför tror du egentligen att man har åldergränser på saker och ting?


haha nej, vi tänker inte vänta i 3 år till. har ja sakt att det inte är bra med åldersgräns elr?! hur fan vet du att alla som är 15 är helt dumma i huvet ? väldrigt dumt sakt tycker jag, och du känner inte ens mej, elr oss, och vadå väx upp? xD de tycker ja du kan ta å göra, elr till dej kanske det vore mer passande att säga, skaffa ett liv !

OCH du svarade fortfarande inte på nån fråga, så om du vill säga nått mer så kan du svara på någon fråga istället för att skriva massa skit. [confused]